Ολυμπιακός - ΟΦΗ 2-1: Η κριτική των παικτών του Μίτσελ

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2023

Ολυμπιακός - ΟΦΗ 2-1: Η κριτική των παικτών του Μίτσελ

Ολυμπιακός - ΟΦΗ 2-1: Η κριτική των παικτών του Μίτσελ

Ο Ολυμπιακός πάλεψε πολύ για να νικήσει τον ΟΦΗ και είχε παίκτες που ξεχώρισαν μεσοεπιθετικά, όπως φυσικά και τον Πασχαλάκη στο τέλος. Χάμες ηγέτης, Ροντινέι δυναμικός. Η κριτική των «ερυθρόλευκων»

Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Ο Ολυμπιακός έπαιξε πολύ επιθετικά ειδικά στο δεύτερο μέρος απέναντι στον ΟΦΗ και είχε αρκετούς παίκτες σε υψηλό επίπεδο απόδοσης, ώστε να μπορέσει να νικήσει μια σκληροτράχηλη ομάδα με εξαιρετικό γκολκίπερ. Όπως βέβαια ήταν εξαιρετικός και ο δικός του τερματοφύλακας στο φινάλε. Χάμες και Ροντινέι ήταν από τους κορυφαίους, σκόραραν και οι δύο φορ, σούπερ στο β΄αλλά με πολλές χαμένες ευκαιρίες ο Μπιέλ.

Η κριτική των παικτών του Μίτσελ στον αγώνα με τον ΟΦΗ:

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗΣ: Κράτησε τη νίκη στο τέλος με δύο αποκρούσεις σε τετ-α-τετ και δικαίως γνώρισε την αποθέωση από τον κόσμο.

ΡΟΝΤΙΝΕΪ: Πολύ καλό παιχνίδι από τον Βραζιλιάνο που έκανε τα πάντα στο γήπεδο και κυριάρχησε στην πλευρά του.

ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΠΑΠΑΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ: Δεν απέφυγε λάθη στην άμυνα, κέρδισε το φάουλ στο γκολ της ισοφάρισης.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΡΕΤΣΟΣ: Έχασε την ισορροπία του στο γκολ του ΟΦΗ και έμεινε πίσω στην ευκαιρία του Μπάκιτς. Δεν ήταν στην καλύτερη μέρα του. Είχε ευκαιρία για γκολ στο πρώτο μέρος από στατική φάση.

ΟΛΕΓΚ ΡΕΑΜΠΤΣΙΟΥΚ: Συμμετείχε στο παιχνίδι, πέρασε κάποιες καλές σέντρες και προσπάθησε να βοηθήσει.

ΓΙΑΝ ΕΜΒΙΛΑ: Επιθετικά ήταν καλύτερος απ’ όσο αμυντικά. Ήταν μέσα στη φάση του γκολ του ΟΦΗ, έκανε το λάθος γύρισμα που παραλίγο να κοστίσει ακριβά προς το τέλος. Ήταν εκείνος που συμμετείχε αποφασιστικά στο γκολ του Ελ Αραμπί.

ΧΟΥΑΝΓΚ ΙΝ-ΜΠΟΜ: Ανέβηκε πάρα πολύ όσο περνούσε η ώρα και είχε μεγάλο ρόλο στο κυριαρχικό παιχνίδι του Ολυμπιακού στο δεύτερο μέρος. Τρομερό το σουτ του στο δοκάρι μέσω Μανδά, είχε μεγάλη ευκαιρία και στο πρώτο μέρος.

ΧΑΜΕΣ ΡΟΝΤΡΙΓΚΕΣ: Η ποιότητά του σε πάρα πολλές στιγμές του αγώνα έκανε τη διαφορά. Είχε και κάποια λάθη, αλλά ήταν λογικό αφού σε όλες τις φάσεις ήταν παρών. Χάρμα οφθαλμών κάποιες ενέργειές του. Δημιουργός του πρώτου γκολ και πολλών ευκαιριών.

ΓΚΑΡΙ ΡΟΝΤΡΙΓΚΕΣ: Ξεκίνησε καλά και έβγαινε στο χώρο, όμως οι επιλογές του δεν ήταν οι πρέπουσες. Σχεδόν πάντα. Δεν κάλυψε τον Ροντινέι στη φάση του γκολ του ΟΦΗ, ενώ γενικά έμοιαζε εκτός κλίματος.

ΠΕΠ ΜΠΙΕΛ: Απίθανο ματς στο δεύτερο μέρος, αλλά και ρεσιτάλ χαμένων ευκαιριών. Από το δικό του πόδι αρχίζει το γκολ της νίκης. Μπορούσαν να καταγραφούν στη στατιστική πολλά περισσότερα απ’ όσα έκανε.

ΣΙΝΤΡΙΚ ΜΠΑΚΑΜΠΟΥ: Για ένα ακόμη ματς βρήκε γκολ, αυτή τη φορά από στατική φάση. Είχε προβλήματα με τους στόπερ του ΟΦΗ και όχι καλά τελειώματα σε φάσεις που μπορούσε να σκοράρει ξανά.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΟΥΡΑΣ: Μπήκε για να δώσει πράγματα επιθετικά από την αριστερή πλευρά, λίγες φορές το κατάφερε.

ΡΑΜΟΝ: Έδειξε λίγο επηρεασμένος, ίσως η παρουσία του δεν ταίριαζε πολύ στη μορφή που είχε πάρει το παιχνίδι.

ΓΙΟΥΣΕΦ ΕΛ ΑΡΑΜΠΙ: Μπήκε στο γήπεδο και με δικό του γκολ ο Ολυμπιακός νίκησε. Αυτός είναι ο Ελ Αραμπί εδώ και χρόνια.

ΝΤΙΑΝΤΙΕ ΣΑΜΑΣΕΚΟΥ: Είχε δύο κοψίματα με ουσία στο λίγο διάστημα της συμμετοχής του

ΠΑΠΕ ΣΙΣΕ: Μπήκε στη θέση του τραυματία Σωκράτη προς το τέλος, δεν είχε κάτι αξιοσημείωτο για να κριθεί η παρουσία του.

 

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate