Ολυμπιακός: Φεύγει και άλλος- Έτοιμος να υπογράψει

Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2023

Ολυμπιακός: Φεύγει και άλλος- Έτοιμος να υπογράψει

Ολυμπιακός: Φεύγει και άλλος- Έτοιμος να υπογράψει
Ο Ολυμπιακός του Μίτσελ έτοιμος να αποχαιρετήσει έναν ακόμη…
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Ο Ολυμπιακός έχει προχωρήσει σε εκκαθάριση του ρόστερ του, καθώς έχουν αποχωρήσει αρκετοί ποδοσφαιριστές που δεν υπολογίζονταν, με τον Μίτσελ να κάνει πράξη όσα είπε όταν ήρθε στην Ελλάδα και ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του συλλόγου.

Το ερυθρόλευκο ρόστερ έχει… αδειάσει και έχει γίνει πιο… ευέλικτο, ενώ όπως όλα δείχνουν ο Ισπανός τεχνικός είναι έτοιμος να αποχαιρετήσει ακόμη έναν ποδοσφαιριστή που είναι εκτός πλάνων.

Ο λόγος για τον Γκονζάλο Άβιλα, ο οποίος από τον Νοέμβριο και μετά δεν υπολογίζεται και είναι σε αναζήτηση ομάδας για να συνεχίσει την καριέρα του. Σύμφωνα με όσα αναφέρουν στην Ισπανία, ο 24χρονος δεξιός μπακ είναι σε ανοιχτή γραμμή με την Έλτσε και δεν αποκλείεται να επιστρέψει στην πατρίδα του.

Συγκεκριμένα, στην Ιβηρική λένε ότι βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την Έλτσε, οι οποίες μάλιστα είναι σε καλό δρόμο. Ο στόχος της Έλτσε είναι να κλείσει άμεσα την υπόθεση, αφού «καίγεται» για την απόκτηση δεξιού μπακ και σύμφωνα με πληροφορίες από την Ισπανία είναι προχωρημένη η υπόθεση.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Άβιλα αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό το περασμένο καλοκαίρι και έχει καταγράψει με την ερυθρόλευκη φανέλα 21 συμμετοχές και 1 ασίστ.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate