Πάει για δύο προσθήκες στα αριστερά ο Ολυμπιακός

Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2023

Πάει για δύο προσθήκες στα αριστερά ο Ολυμπιακός

Πάει για δύο προσθήκες στα αριστερά ο Ολυμπιακός
Μετά την ενίσχυση στο αριστερό άκρο της άμυνας, πιθανότατα με δύο προσθήκες, ο Ολυμπιακός θα κινηθεί για την απόκτηση και ενός εξτρέμ στις εναπομείνασες ημέρες της μεταγραφικής περιόδου. 
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Στο φουλ δουλεύουν οι μεταγραφικές μηχανές στον Ολυμπιακό, ο οποίος προχωράει για την ενίσχυση στο αριστερό άκρο της άμυνάς του και πιθανότατα αυτό θα συμβεί με την έλευση δύο παικτών! 
 
Οι Πειραιώτες έχουν ουσιαστικά συμφωνήσει με τον Χιλιανό Γκαμπριέλ Σουάσο, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Κόλο-Κόλο και έχει εκφράσει την επιθυμία να αγωνιστεί στην Ευρώπη με τα ερυθρόλευκα. 
 
Μέχρι χθες το βράδυ υπήρχε επικοινωνία για την επικείμενη άφιξη του παίκτη στην Ελλάδα, ώστε αυτό να συμβεί το αργότερο μέχρι μεθαύριο.

Ωστόσο, την ίδια στιγμή επανέρχεται στο προσκήνιο η περίπτωση του Τόνι Λάτο, με τον οποίο έχει μιλήσει προσωπικά ο Μίτσελ και φαίνεται πως έχει καταφέρει να πείσει τον άσο της Βαλένθια με την οποία οι πρωταθλητές Ελλάδας πρέπει να τα βρουν για να έρθει ο παίκτης στην Αθήνα.

Σε ό,τι αφορά τον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ, η Μπολόνια ενδιαφέρθηκε για ένα Ελληνόπουλο, τον Γιώργο Κυριακόπουλο της Σασουόλο και η περίπτωσή του δεν προχώρησε, οπότε στράφηκε ξανά στον Μολδαβό άσο και περιμένει άμεσα να προχωρήσει η υπόθεση για να ενισχυθεί στα αριστερά.

Από εκεί και πέρα, όλα δείχνουν ότι ο Ολυμπιακός εκτός από τη θέση του αριστερού μπακ θα κινηθεί και για εξτρέμ, ώστε ο Μίτσελ να έχει περισσότερες επιλογές στη μεσοεπιθετική γραμμή της ομάδας του στο β’ μισό της σεζόν. 
 
Μία περίπτωση που εξετάζεται εκ νέου είναι εκείνη του Σαμουέλ Γκραντσίρ, ο οποίος είχε απασχολήσει τους Πειραιώτες επί εποχής Φρανσουά Μοντέστο, και τώρα παίζει στις ΗΠΑ με τη φανέλα των Λος Άντζελες Γκάλαξι.
Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate