Με ποιόν θα παίξει αριστερό μπακ ο Ολυμπιακός την Κυριακή με τον Άρη

Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2023

Με ποιόν θα παίξει αριστερό μπακ ο Ολυμπιακός την Κυριακή με τον Άρη

Με ποιόν θα παίξει αριστερό μπακ ο Ολυμπιακός την Κυριακή με τον Άρη
Ο Κώστας Νικολακόπουλος εξηγεί μέσα από το sport-fm.gr γιατί έχει ενδιαφέρον ποιος θα παίξει την Κυριακή αριστερός μπακ στον Ολυμπιακό! 
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 · Πρόβλημα τραυματισμού έχει ο Ρέαμπτσιουκ από το παιχνίδι του Ολυμπιακού στο Βόλο. Δεν είναι κάτι σοβαρό, κάτι ανησυχητικό, αλλά «παίζει-δεν παίζει» την Κυριακή με τον Άρη στο πρωτάθλημα. Ίσως πιο πιθανό να μην προλάβει, αλλά να είναι έτοιμος για το ματς Κυπέλλου με τον Άρη πάλι την Τετάρτη. 
 
· Αν τελικά δεν παίξει, ποιος θα πάρει τη θέση του; Το πιθανότερο ο Μαρσέλο, μπορούμε να πούμε. Όμως, ας σκεφθούμε ότι μέχρι τώρα ο Βραζιλιάνος έχει ξεκινήσει ως βασικός σε αυτούς τους πέντε μήνες που βρίσκεται στον Ολυμπιακό μόνο σε δύο παιχνίδια, κανένα πρωταθλήματος ή ευρωπαϊκό, αλλά στα παιχνίδια Κυπέλλου με τον Ατρόμητο. 
 
· Μάλιστα και στα δύο ματς Κυπέλλου σκόραρε, τρία εντυπωσιακά γκολ, το ένα ωραιότερο από την άλλη, για να δούμε τη μία όψη του νομίσματος. Η άλλη όψη του νομίσματος λέει ότι στο 4-1 στο Καραϊσκάκη ο Ατρόμητος έκανε όποτε ήθελε φάσεις στο α' ημίχρονο εκμεταλλευόμενος και τις αργές επιστροφές του Μαρσέλο και ότι στο 2-2 στο Περιστέρι για να παίξει με βασικό τον Μαρσέλο, ο Μίτσελ άλλαξε τον σχηματισμό της ενδεκάδας για πρώτη φορά και τον έκανε 3-4-3, προκειμένου ο αριστερός στόπερ Ρέτσος να καλύπτει τον Βραζιλιάνο άσο στις προωθήσεις του. 
 
Ολυμπιακός: Με ποιόν θα παίξει αριστερό μπακ με Άρη 
· Το ερώτημα είναι, θα παίξει πάλι με τρεις πίσω κόντρα στον Άρη ο Μίτσελ, για να βάλει τον Μαρσέλο αριστερό μπακ; Δεν νομίζω. Άρα, θα παίξει με τον Μαρσέλο βασικό αριστερό μπακ στην τετράδα, αν τελικά ο Ρέαμπτσιουκ απουσιάσει; Δεν είμαι καθόλου βέβαιος. 
 
· Οπότε; Να θυμίσω ότι στη Λιβαδειά ο Μίτσελ είχε παίξει με αριστερό μπακ τον Βρουσάι σε ολόκληρο το 90λεπτο. Κι ότι προχθές με τον Ατρόμητο που τον έβαλε αλλαγή για 26 λεπτά, του έδωσε εντολή να παίξει δεξί μπακ και είπε στον Ανδρούτσο, που ως τότε έπαιζε δεξί μπακ, να περάσει σε θέση δεξιού εξτρέμ. Μία κίνηση που μπορεί κάτι να σημαίνει ενόψει και του αγώνα με τον Άρη για τον Βρουσάι, ο οποίος πάντως μόλις επέστρεψε μετά από απουσία 18 ημερών λόγω θλάσης που είχε υποστεί στα Γιάννινα. 
 
Ολυμπιακός: Με ποιόν θα παίξει αριστερό μπακ με Άρη 
· Τέλος, να υπενθυμίσω ότι ο Μίτσελ κάποια στιγμή είχε βάλει και τον Ανδρούτσο αριστερό μπακ σε ένα 20λεπτο κάποιου αγώνα, που είχε χρειαστεί ανάγκη. Δεν θα έκανε καμία έκπληξη αν με τον Άρη αριστερός μπακ ήταν ο Βρουσάι η, ο Ανδρούτσος, ειδικά ο Βρουσάι. 
 
· Και κάτι άλλο, εκτός Ολυμπιακού: Η ειρωνεία στην ανανέωση του συμβολαίου του Αλμέιδα στην ΑΕΚ είναι ότι στον άνθρωπο που τον έφερε στην Ελλάδα, τον Γιάννη Παπαδημητρίου, διευθυντή τότε στο σύλλογο, η ΑΕΚ έλυσε τη συνεργασία της μαζί του ένα μήνα μετά την ανακοίνωση της πρόσληψης του Αργεντίνου τεχνικού! Ο δε Παπαδημητρίου θα έχει να λέει ότι έφερε στην Ελλάδα τον Λουτσέσκου (στην Ξάνθη) και τον Αλμέιδα, δηλαδή τους δύο από τους τέσσερις προπονητές των μεγάλων ομάδων!
Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate