Οι ματιές της Ίντερ στον Χουάνγκ και τα νέα ονόματα αριστερών μπακ για τον Ολυμπιακό

Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2023

Οι ματιές της Ίντερ στον Χουάνγκ και τα νέα ονόματα αριστερών μπακ για τον Ολυμπιακό

Οι ματιές της Ίντερ στον Χουάνγκ και τα νέα ονόματα αριστερών μπακ για τον Ολυμπιακό
Απεσταλμένος της Ίντερ βρέθηκε στο «Γ. Καραϊσκάκης» για να δει τον Ίνμπομ Χουάνγκ στο ματς του Ολυμπιακού με τον Άρη. Ποιοι... ακούγονται πλέον για το αριστερό άκρο της άμυνας. 
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Ο Ίνμπομ Χουάνγκ αποτελεί μία από τις καλύτερες μεταγραφές των τελευταίων ετών για τον Ολυμπιακό και όπως αναμενόταν, τον Νοτιοκορεάτη έχουν τσεκάρει και στο εξωτερικό. 
 
Μάλιστα, στο πρόσφατο 1-0 των πρωταθλητών επί του Άρη, βρέθηκε στο γήπεδο άνθρωπος της Ίντερ, προκειμένου να παρακολουθήσει τον 26χρονο ποδοσφαιριστή – που αγωνίστηκε σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και ήταν εκ των πιο δραστήριων παικτών των Πειραιωτών. 
 
Για την ώρα ασφαλώς δεν προβλέπεται να σημειωθεί κάποια συνταρακτική εξέλιξη, ωστόσο μελλοντικά φαντάζει πολύ πιθανό να χτυπήσει την πόρτα του Ολυμπιακού κάποιος ευρωπαϊκός σύλλογος για χάρη του Ασιάτη μέσου.
 
Την ίδια ώρα, οι «ερυθρόλευκοι« συνεχίζουν να ψάχνουν για αριστερό μπακ. Ο Γκάμπριελ Σουάζο κατέληξε στην Τουλούζ, ο Τόνι Λάτο παραμένει... εγκλωβισμένος στη Βαλένθια και ο Μίτσελ κοιτάζει και άλλες εναλλακτικές.

Σύμφωνα με το Φως, το όνομα του Ζορντάν Αμαβί έχει επιστρέψει στο προσκήνιο, με τον 28χρονο μπακ της Μαρσέιγ να έχει μετρήσει μόλις πέντε συμμετοχές ως δανεικός στη Χετάφε και να αναμένεται να γυρίσει στη Μασσαλία.

Το δημοσίευμα αναφέρεται επίσης στον Σουλεϊμάν Ντουμπιά της Ανζέ, που μένει ελεύθερος το καλοκαίρι αλλά πιθανότατα θα πωληθεί μέσα στον Ιανουάριο. Ο 26χρονος αμυντικός έχει φέτος 17 συμμετοχές με τον γαλλικό σύλλογο, με το Transfermarkt να τον κοστολογεί στα τρία εκατομμύρια ευρώ. 
Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate