Εξελίξεις με μπακ, πιέζει η Μπολόνια για Ρέαμπτσιουκ

Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2023

Εξελίξεις με μπακ, πιέζει η Μπολόνια για Ρέαμπτσιουκ

Εξελίξεις με μπακ, πιέζει η Μπολόνια για Ρέαμπτσιουκ
Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Γκαμπριέλ Σουάσο για τη θέση του αριστερού μπακ, ενώ η Μπολόνια πιέζει για να πάρει άμεσα τον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ. 
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Εξελίξεις αναμένονται στα μεταγραφικά του Ολυμπιακού που «τρέχουν» παράλληλα με την αισθητή βελτίωση της ομάδας η οποία έχει επανέλθει για τα καλά στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος, μετά και τη χθεσινή νίκη στον Βόλο (0-4)
 
Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να κλείσουν το συντομότερο τη μεταγραφή του αριστερού μπακ, με τον Γκαμπριέλ Σουάσο να έχει περάσει σε πρώτο πλάνο αφού η Βαλένθια δεν αφήνει τον Τόνι Λάτο. Με τον Χιλιανό άσο, που έμεινε ελεύθερος από την Κόλο-Κόλο, γίνονται διαπραγματεύσεις. Ο ίδιος έχει απορρίψει προτάσεις από τη Λατινική Αμερική, αλλά έχει κι άλλες προσφορές από την Ευρώπη, με πιο ζωηρό ενδιαφέρον από τη Φενέρμπαχτσε. Στα υπόψη ως εναλλακτική λύση είναι ο Χάρι Τόφολο της Νότιγχαμ. 
 
Η υπόθεση της απόκτησης αριστερού μπακ σχετίζεται άμεσα με αυτή του Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ. Η Μπολόνια θέλει άμεσα τον Μολδαβό και πιέζει, αλλά είναι σαφές πως ο Ολυμπιακός δεν πρόκειται να τον παραχωρήσει πριν κλείσει τον αντικαταστάτη του και χθες είχε σημαντική συνεισφορά στη νίκη στον Βόλο αποτελώντας ακόμη την πιο αξιόπιστη επιλογή για τη συγκεκριμένη θέση. 
Ο Σανγκ Χο Να εξετάζεται ως λύση για τα άκρα της επίθεσης, με τον 26χρονο διεθνή Κορεάτη της Σεούλ FC να έχει προσιτή τιμή, αλλά να μην έχει δοκιμαστεί πέρα από το πρωτάθλημα της πατρίδας του και της Ιαπωνίας, με όσο ρίσκο μπορεί να υπάρχει σε αυτό.

Στο μεταξύ, δεν εμπνέει ανησυχία ο μικροτραυματισμός του Χάμες Ροντρίγκες που οδήγησε στην αντικατάστασή του χθες. Άλλωστε ο Μίτσελ έχει την πρόθεση να κάνει ροτέισον στη ρεβάνς Κυπέλλου με τον Ατρόμητο την Τετάρτη (21:00), μετά και το 4-1 στο πρώτο ματς. Στις τάξεις της ομάδας υπάρχει ικανοποίηση τόσο για την άνοδο στην απόδοση και τις σερί νίκες, όσο και για το γεγονός ότι πλέον η διαφορά από την κορυφή έχει πέσει από τους 12 στους 7 βαθμούς.
Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate