Ο Ολυμπιακός αγόρασε από τη Φλαμένγκο τον Ραμόν (vid)

Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2023

Ο Ολυμπιακός αγόρασε από τη Φλαμένγκο τον Ραμόν (vid)

Ο Ολυμπιακός αγόρασε από τη Φλαμένγκο τον Ραμόν
Στην αγορά του Ραμόν από την Φλαμένγκο προχώρησε ο Ολυμπιακός, όπως ενημέρωσε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6. 
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Τη μεταγραφή του Ραμόν από τη Φλαμένγκο έκλεισε ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με πληροφορίες από τη Βραζιλία που μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 που είχε αποκαλύψει από τα ξημερώματα την είδηση στο sport-fm.gr.

Τον 22χρονο αριστερό μπακ τον αγόρασε από την ίδια ομάδα που πήρε (ως ελεύθερο εκείνον) και τον Ρόντινεϊ . Πάντα κατά τις ίδιες πηγές, υπάρχουν μόνο κάποιες λεπτομέρειες για να ανακοινωθεί η μεταγραφή. 
 
Πρόκειται για ένα από τα σημαντικά ταλέντα στη συγκεκριμένη θέση από το ποδόσφαιρο της Βραζιλίας και για αυτό το λόγο ο σύλλογός του, ζητούσε μεγάλο ποσοστό μεταπώλησης, το οποίο και εξασφάλισε. 
 
Για το οικονομικό της υπόθεσης δεν έχει διαρρεύσει κάτι, αλλά η χρηματιστηριακή του αξίζει είναι 2,5 εκατ. ευρώ, οπότε κάπου εκεί εκτιμάται πως κινήθηκε και η μεταγραφή. 
 
Ο Ραμόν που έπαιζε το 2022 δανεικός στην Μπραγκατίνιο και επέστρεψε τον χειμώνα στη Φλαμένγκο αναμένεται τις αμέσως επόμενες μέρες στην Αθήνα.

Πριν λίγες μέρες, έπαιξε στο πρώτο παιχνίδι της χρονιάς για τη Φλαμένγκο εναντίον Άουνταξ, για το πρωτάθλημα Καριόκα.
 
Δείτε τον παρακάτω: 
Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate