Νέα σενάρια για Μαρσέλο!

Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2023

Νέα σενάρια για Μαρσέλο!

Νέα σενάρια για Μαρσέλο!

Τα σενάρια, σύμφωνα με τα οποίοι διάφοροι… μνηστήρες από το εξωτερικό καλοβλέπουν τον Μαρσέλο, ολοένα και αυξάνονται. Αυτή τη φορά έρχονται νέα, από την πατρίδα του, μάλιστα. Σενάρια μεταγραφικά, τα οποία εμπλέκουν το όνομα του σπουδαίου ακραίου μπακ, με διάφορες ομάδες από τη χώρα του, οι οποίες φέρονται να τον έχουν στο στόχαστρό τους, για να τον αποκτήσουν προσεχώς.

Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Όπως τονίζουν οι συμπατριώτες του Μαρσέλο, μία από τις ομάδες οι οποίες τον «τσεκάρουν» ενδελεχώς και θέλουν πιθανώς να τον εντάξουν στο δυναμικό τους, είναι Κορίνθιας και όπως τονίζουν τα ρεπορτάζ στη «χώρα του καφέ», αναμένεται να κινηθούν εκ νέου για την απόκτησή του, όταν ο Μαρσέλο αποχωρήσει από τον Θρύλο.

Οι Βραζιλιάνοι μάλιστα στο δημοσίευμά τους αναφέρουν ότι για την περίπτωση του «ερυθρόλευκου» άσου ενδιαφέρονται επίσης ομάδες από τις ΗΠΑ, τη Σαουδική Αραβία και την Τουρκία.

Πάντως, από τον Ολυμπιακό δεν προκύπτει κάτι επίσημο, σχετικά με τον Μαρσέλο. Τα σενάρια που αφορούν τη πιθανή αποχώρησή του, για μεταγραφή σε άλλη ομάδα, προέρχονται από το εξωτερικό και μόνο.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate