«Ο Γκατούζο μπλοκάρει την αποχώρηση (και) του Λάτο»

Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2023

«Ο Γκατούζο μπλοκάρει την αποχώρηση (και) του Λάτο»

«Ο Γκατούζο μπλοκάρει την αποχώρηση (και) του Λάτο»
Ισπανικά δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο προπονητής της Βαλένθια δεν θέλει ο Λάτο που ακούγεται για τον Ολυμπιακό να αποχωρήσει από την ομάδα, μέχρι τουλάχιστον να βρεθεί ο αντικαταστάτης του. 
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 «Στοπ» στην ενδεχόμενη παραχώρηση του Τόνι Λάτο από την Βαλένθια φέρεται να βάζει ο Τζενάρο Γκατούζο, σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα του ισπανικού Τύπου. 
 
Συγκεκριμένα, η έγκυρη «Marca» υποστηρίζει πως ο Ιταλός προπονητής «μπλοκάρει» την αποχώρηση του Ισπανού αμυντικού που ακούγεται έντονα για τον Ολυμπιακό, μαζί με τους Χεσούς Βάσκες και Ντιμιτρί Φουλκιέ, μέχρι να βρεθούν οι παίκτες που θα τους αντικαταστήσουν στις «νυχτερίδες». 
 
«Ο Ισπανός μπακ δεν έχει πειστεί από τη χαμηλή πρόταση που έλαβε για ανανέωση στη Βλαένθια και το γεγονός ότι λήγει το συμβόλαιό του τον Ιούνιο τού δίνει τη δυνατότητα να συμφωνήσει με άλλον σύλλογο και πιθανότατα να αποφέρει χρήματα στη Βαλένθια από την παραχώρησή του στο χειμερινό παζάρι. Ο Ολυμπιακός του Μίτσελ τον θέλει από τώρα, αλλά δεν προσφέρει χρηματικό ποσό για τη μεταγραφή», αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα στην ηλεκτρονική έκδοση της ισπανικής εφημερίδας. 
 
«Ο Γκατούζο είναι χαρούμενος με τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος έκανε πολύ καλό ματς απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης στη δεξιά πτέρυγα (ασίστ στο γκολ του Λίνο), αλλά ξέρει πως δεν μπορεί να του εγγυηθεί αγωνιστικά λεπτά στη φυσική του θέση, αυτή του αριστερού μπακ όταν υπάρχουν στο ρόστερ οι Γκαγιά και Χεσούς Βάθκεθ», τονίζει στη συνέχεια το ίδιο δημοσίευμα.
Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate