Η εικονική πραγματικότητα της βαθμολογίας

Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2023

Η εικονική πραγματικότητα της βαθμολογίας

Η εικονική πραγματικότητα της βαθμολογίας
Πώς η βαθμολογία της Super League θα μπορούσε να είναι πολύ πιο διαφορετική...
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Με πέναλτι στο 95ο λεπτό έλυσε τον γόρδιο δεσμό ο Παναθηναϊκός. Μια συνηθισμένη κατάσταση στο εφετινό πρωτάθλημα για την ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Δεν είναι ούτε η πρώτη, αλλά ούτε και η τελευταία φορά που υποδεικνύεται η άσπρη βούλα σε ματς των πρωτοπόρων. Επτά πέναλτι έχουν δοθεί στους «πρασίνους», που χρειάστηκαν άλλο ένα «δώρο» για να δραπετεύσουν από τους Ζωσιμάδες.

Βλέπετε, Τσαγκαράκης και Τζοβάρας δε θέλησαν να εξετάσουν λίγο πιο διεξοδικά τη φάση με τον Μορέιρα και τον Κουρμπέλη. Μια φάση που μπορεί να αποδειχθεί καθοριστική στην οικονομία του πρωταθλήματος. Το χέρι του Ελληνα χαφ δεν δόθηκε ποτέ και ο Σπόραρ εκτέλεσε από το σημείο του πέναλτι για το τρίποντο των «πρασίνων» στους Ζωσιμάδες. Ενα τρίποντο που τους κρατάει κυριολεκτικά… όρθιους.

Και όπως ο Παναθηναϊκός πήρε με μεγάλη ευκολία το πέναλτι από τον Τσαγκαράκη, δεν μπορεί να πει κανείς το ίδιο για τον Ολυμπιακό. Σε δύο κόκκινες κάρτες (Οντουμπάτζο και Νταμπό) έκλεισαν τα ματιά διαιτητής (Ρεϊνσρέιμπερ) και VAR (Άντλερ), προκαλώντας μπόλικο εκνευρισμό στους παίκτες του Μίτσελ. Χαρακτηριστική και απολύτως δικαιολογημένη η έκρηξη του Χουάνγκ για το χτύπημα εκτός φάσης που με τη σειρά του δέχτηκε από τον παίκτη του Άρη.

Αυτή τη στιγμή, η βαθμολογία της Super League λέει: Παναθηναϊκός 45, ΑΕΚ 41, Ολυμπιακός 38. Αυτή η «πράσινη» συνθήκη φέρει φαρδιά πλατιά την υπογραφή πολλών διαιτητικών αποφάσεων.

Δεν είναι μόνο το αποψινό πέναλτι στους Ζωσιμάδες, που κράτησε στο +4 το «τριφύλλι». Είναι και η σκανδαλώδης απόφαση στο ντέρμπι της Λεωφόρου ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό. Εκεί που με το έτσι «θέλω», ο Γιάκομπ Κέλετ «έκλεψε» το διπλό της αρμάδας του Μίτσελ. Μόνο αυτές οι αποφάσεις να μη δίνονταν στους «πρασίνους» και η εικόνα στα υψηλά διαζώματα του βαθμολογικού πίνακα θα ήταν εντελώς διαφορετική.

Στους 42 πόντους θα ήταν η ομάδα του Γιοβάνοβιτς, στους 41 η ΑΕΚ και στους 40 ο Ολυμπιακός. Κανονικός «πόλεμος» για το στέμμα του πρωταθλητή. Αλλά, η βαθμολογία αυτή τη στιγμή λέει άλλα…

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate