Γιατί η Βαλένθια μπλοκάρει τη μεταγραφή του Λάτο στον Ολυμπιακό…

Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2023

Γιατί η Βαλένθια μπλοκάρει τη μεταγραφή του Λάτο στον Ολυμπιακό…

Γιατί η Βαλένθια μπλοκάρει τη μεταγραφή του Λάτο στον Ολυμπιακό…
Ποιος είναι ο λόγος που η Βαλένθια και ο Τζενάρο Γκατούζο δεν επιτρέπουν -προς το παρόν- να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Τόνι Λάτο στον Ολυμπιακό
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Ο Ολυμπιακός προχωράει για την απόκτηση αριστερού μπακ, με τον Νταβίντ Σουάζο να έχει έρθει σε οριστική συμφωνία με τους πρωταθλητές Ελλάδος και τον Τόνι Λάτο να αποτελεί προτεραιότητα του Μίτσελ.

Ο Ισπανός μπακ της Βαλένθια είναι ο πρώτος στόχος των ερυθρόλευκων στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή μάλιστα να θέλει να προχωρήσει η μετακίνηση του στον Ολυμπιακό και να πιέζει προς αυτή την κατεύθυνση.

Ο Λάτο μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από τις «νυχτερίδες» και παρότι είχε πριν μερικές εβδομάδες πρόταση να ανανεώσει το συμβόλαιο του είπε «όχι». Ο Ολυμπιακός παλεύει να κλείσει τον Ισπανό άμεσα, όμως η Βαλένθια «κλωτσάει» για έναν συγκεκριμένο λόγο.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν στην Ισπανία, οι τραυματισμοί βασικών ποδοσφαιριστών έχουν βάλει σε σκέψεις τον Τζενάρο Γκατούζο, για αυτό και μπλοκάρουν τις μεταγραφές των Λάτο, Χεσούς Βάθκεθ και Φούλκερ, μέχρι να υπάρξει ενίσχυση.

Όπως διαβάσατε από to10.gr, ο Γκατούζο είναι απόλυτα ευχαριστημένος από τον Λάτο και θέλει να τον κρατήσει μέχρι το καλοκαίρι τουλάχιστον, όμως δεν μπορεί να του εγγυηθεί χρόνο συμμετοχής, από τη στιγμή που είναι και οι Γκαγιά και Βάσκεθ στα αριστερά της άμυνας.

Όμως, τον χρειάζεται στο ρόστερ του, διότι αντιμετωπίζει προβλήματα και ο Λάτο είναι χρήσιμος και μπορεί να δώσει πολλές και σημαντικές λύσεις, όπως συνέβη και κόντρα στη Ρεάλ το βράδυ της Τετάρτης, όπου ξεκίνησε βασικός και είχε εξαιρετική παρουσία και ασίστ. Αξίζει να σημειωθεί όμως πως ο Λάτο φαίνεται να έχει πάρει την απόφαση του και έχει ζητήσει να φυγει για λογαριασμό του Ολυμπιακού, σύμφωνα με όσα λένε και οι Ισπανοί.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate