Γιατί ακυρώθηκε σωστά το γκολ του Αρη (vid)

Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2023

Γιατί ακυρώθηκε σωστά το γκολ του Αρη (vid)

Γιατί ακυρώθηκε σωστά το γκολ του Αρη (vid)
Ο διαιτητής, Ντιάγκο Μάρτινς, έδωσε επιθετικό φάουλ του Αμπουμπακάρ Καμαρά πάνω στον Παϊτίμ Κασάμι, πριν έρθει σε επαφή με την μπάλα ο Ματέο Γκαρσία.
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Ο Ολυμπιακός με γκολ του Γκάρι Ροντρίγκες, επικράτησε του Αρη στο «Γ. Καραϊσκάκης» με 1-0 και έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκρισή του στα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Στο 16’ και με το σκορ στο 0-0, ο Αρης έβαλε γκολ με τον Ματέο Γκαρσία, μετά από εκτέλεση του κόρνερ του Μαντσίνι, αλλά ο διαιτητής, Ντιάγκο Μάρτινς, το ακύρωσε.

Όπως φαίνεται στο ριπλέι, ο Πορτογάλος ρέφερι της αναμέτρησης έχει χρεώσει με επιθετικό φάουλ τον Αμπουμπακάρ Καμαρά, ο οποίος έσπρωξε τον Παϊτίμ Κασάμι.

Ο Ντιάγκο Μάρτινς έχει σφυρίξει το φάουλ που έκανε ο επιθετικός του Αρη πάνω στον Ελβετό μέσο του Ολυμπιακού όταν η μπάλα βρίσκεται στον αέρα, πριν πάρει την κεφαλιά ο Ματέο Γκαρσία, με τον Πορτογάλο διαιτητή να σταματάει αμέσως τη φάση.

Ως εκ τούτου σωστά ακυρώθηκε το γκολ του Αρη στο 16ο λεπτό, με τον Ιβηρα ρέφερι να έχει σταματήσει τη φάση πριν έρθει σε επαφή με την μπάλα ο Ματέο Γκαρσία.

Δείτε το βίντεο της φάσης ΕΔΩ!

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate