Φουλάρει για παίκτες ο Ολυμπιακός - Στη λίστα πολυσύνθετος χαφ - Έκπληξη για τα "φτερά"! (Vids)

Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2023

Φουλάρει για παίκτες ο Ολυμπιακός - Στη λίστα πολυσύνθετος χαφ - Έκπληξη για τα "φτερά"! (Vids)

Φουλάρει για παίκτες ο Ολυμπιακός - Στη λίστα πολυσύνθετος χαφ - Έκπληξη για τα "φτερά"! (Vids)
Τις μεταγραφικές τους αναζητήσεις συνεχίζουν οι Ερυθρόλευκοι, προκειμένου να ενισχυθούν εν όψει της συνέχειας του πρωταθλήματος. 
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Μετά την άνετη νίκη επί του Βόλου και την ήττα του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, ο Ολυμπιακός μπήκε πλέον για τα καλά και πάλι στο κυνήγι του τίτλου, ωστόσο παράλληλα με το αγωνιστικό "τρέχει" και ο μεταγραφικός σχεδιασμός.

Ανάμεσα στα ονόματα που ακούγονται δεξιά και αριστερά για την ενίσχυση των Ερυθρόλευκων βρίσκονται αυτά των Σελίμ Αμαλά και Σανγκ Χο Να.

Advertisemen
Ο πρώτος ενδιαφέρει εδώ και αρκετό καιρό τον Ολυμπιακό και το όνομά του ήρθε και πάλι στο προσκήνιο, καθώς πρόκειται για πολύ ποιοτικό ποδοσφαιριστή, που αγωνίστηκε με το Μαρόκο στο Μουντιάλ του Κατάρ και μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως "δεκάρι", όσο και ως "οκτάρι", έχοντας φέτος 4 συμμετοχές με 3 γκολ στην Σταντάρ Λιέγης.

Το άλλο όνομα που βρίσκεται στην επιφάνεια για τους Πειραιώτες είναι αυτό του Νοτιοκορεάτη Σανγκ Χο Να. Ο 26χρονος αριστερός εξτρέμ αγωνίζεται στην Σεούλ της Κορέας και έχει συμβόλαιο μέχρι τον ερχόμενο Δεκέμβριο.

Ήταν μέλος της αποστολής της εθνικής της Νότιας Κορέας στο Μουντιάλ του Κατάρ και άρα συμπαίκτης των Χουάνγκ Ιν Μπεόμ και Χουάνγκ Ουί Τζο του Ολυμπιακού. Αγωνίστηκε στα πρώτα δύο ματς με Ουρουγουάη και Γκάνα για 75 και 45 λεπτά αντίστοιχα ως δεξιός εξτρέμ.

Την σεζόν που ολοκληρώθηκε ο αρχηγός της Σεούλ είχε 36 συμμετοχές έχοντας σκοράρει εννιά τέρματα και δώσει τέσσερις ασίστ σε περισσότερα από 2.700 αγωνιστικά λεπτά.


 

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate