Φορ 12 εκατομμύριων για Ολυμπιακό - "Καλύτερος του Μπακαμπού" - Χτυπάει και Άγγλο διεθνή!

Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2023

Φορ 12 εκατομμύριων για Ολυμπιακό - "Καλύτερος του Μπακαμπού" - Χτυπάει και Άγγλο διεθνή!

Φορ 12 εκατομμύριων για Ολυμπιακό - "Καλύτερος του Μπακαμπού" - Χτυπάει και Άγγλο διεθνή!
Δύο παίκτες από την Premier League έχει ψηλά στη λίστα του ο Μίτσελ! Ποια είναι τα δύο νέα ονόματα στη μεταγραφική ατζέντα των Πειραιωτών, γιατί μπορούν να έρθουν στην Ελλάδα τον Ιανουάριο και τα αγωνιστικά τους χαρακτηριστικά.   
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Δύο ονόματα από την Αγγλία και, μάλιστα, από το ρόστερ τής Νότιγχαμ Φόρεστ, έχουν συνδεθεί με τους Πειραιώτες για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης: Ο Νιγηριανός Εμάνουελ Ντένις και o Άγγλος Σαμ Σάριτζ.

Ο πρώτος, ο Ντένις, είναι 25 ετών, διεθνής με την Εθνική ομάδα τής Νιγηρίας, μπορεί να αγωνιστεί τόσο στην κορυφή τής επίθεσης όσο και στα άκρα και φέτος έχει 10 συμμετοχές, 1 γκολ και μια ασίστ, με την τιμή του στο ποδοσφαιρικό Χρηματιστήριο να βρίσκεται στα 12 εκατ. ευρώ. Υπέγραψε συμβόλαιο το περασμένο καλοκαίρι με τη Νότιγχαμ, ενώ αγωνίζεται στην Ευρώπη από το 2016.

Advertisement

Ο Σάριζτς, από την άλλη, είναι διεθνής με τις μικρές εθνικές της Αγγλίας, φέτος έχει 11 εμφανίσεις και κανένα γκολ μέχρι στιγμής με τη φανέλα της Νότιγχαμ, το συμβόλαιό του ολοκλήρώνεται σε έξι μήνες και στα 24 χρόνια του δεν έχει βγει ποτέ έξω από το Νησί.

Επικοινωνήσαμε με τον Αντώνη Τσούτη, δημοσιογράφο που γνωρίζει πολύ καλά το αγγλικό ποδόσφαιρο, προκειμένου να μας ενημερώσει για την αξία τους.


"Παίζει και ψευτοεννιάρι - Τύπου Μπόουλερ - Καλύτερος από τον Μπακαμπού"

"Δεν είναι βαρύς φορ ο Ντένις, μπορεί να παίζει και ψευτεροεννιάρι", ανέφερε αρχικά ο καλόσ συνάδελφος και συμπλήρωσε για τον Στάριτζ: "Είναι επιθετικός, παίζει και στα άκρα λίγο, έκανε καλό όνομα στην Μπόρνμουθ. Στη Νότιγχαμ δεν έχει ακουμπήσει, στον πάγκο είναι και κάνει ολιγόλεπτες συμμετοχές. Ο Σάριτζ είναι τύπου Μπόουλερ, απλά παίζει περισσότερο στην περιοχή".

Η κουβέντα πήγε, προφανώς, στου παίκτες που έχει ήδη στο ρόστερ του ο Ολυμπιακός και κατά πόσο αν έρθει ένας από τους δύο επιθετικούς μπορεί να την πάρει: "Κοντινοί παίκτες είναι και οι δύο που ενδιαφέρουν. Σε σχέση με τον Μπακαμπού, για παράδειγμα, ο Ντένις είναι καλύτερος".

 

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate