Εξαλλος ο Χάμες Ροντρίγκες: «Μου γ@@@ τη μεταγραφή…» (pic)

Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2023

Εξαλλος ο Χάμες Ροντρίγκες: «Μου γ@@@ τη μεταγραφή…» (pic)

Εξαλλος ο Χάμες Ροντρίγκες: «Μου γ@@@ τη μεταγραφή…» (pic)
Ο Κολομβιανός σούπερ σταρ του Ολυμπιακού έκραξε τους Φλορεντίνο Πέρεθ και Ράφα Μπενίτεθ.
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Μεγάλη συνέντευξη στο εξωτερικό παραχώρησε ο Χάμες Ροντρίγκες, με τον Κολομβιανό σούπερ σταρ του Ολυμπιακού να αναφέρεται στη σπουδαία του καριέρα και να «κράζει» τους Ράφα Μπενίτεθ και Φλορεντίνο Πέρεθ.

«Την πρώτη μέρα της προετοιμασίας, μου είπε ότι είμαι 30 ετών, ότι είμαι μεγάλος και ότι προτιμά να χρησιμοποιεί νεαρούς παίκτες που τρέχουν και είναι πειθαρχημένοι», είπε μεταξύ άλλων για τον Ράφα Μπενίτεθ και τη συνεργασία τους στην Εβερτον το 2021, ενώ για τον πρόεδρο της Ρεάλ Μαδρίτης, ανέφερε: «Δεν ήθελα να μείνω στην Μπάγερν το 2019, είχαν την επιλογή της Ατλέτικο. Τότε ο πρόεδρος, όμως, δεν με άφησε να φύγω, πρακτικά με γ@@@».

Αναλυτικά όσα είπε ο Χάμες:

Για τον Ράφα Μπενίτεθ: «Την πρώτη μέρα της προετοιμασίας, μου είπε ότι είμαι 30 ετών, ότι είμαι μεγάλος και ότι προτιμά να χρησιμοποιεί νεαρούς παίκτες που τρέχουν και είναι πειθαρχημένοι. Έτσι, μου είπε να βρω ομάδα. Μετά από τρεις μήνες τον έδιωξαν όταν η ομάδα ήταν τελευταία, είχε δουλέψει ξανά μαζί του και δεν είχε πάει καλά (σ.σ. στη Ρεάλ το 2015)».

Για τον Φλορεντίνο Πέρεθ: «Δεν ήθελα να μείνω στην Μπάγερν, είχαν την επιλογή της Ατλέτικο. Ήθελα να είμαι στην Ισπανία, κοντά στο νεογέννητο τότε γιο μου. Και τότε ο πρόεδρος δεν με άφησε να φύγω, πρακτικά με γ@@@ κάπως».

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate