Ατρόμητος – Ολυμπιακός (2-2): Ο Μαρσέλο έγινε… Ρονάλντο και έδωσε την πρόκριση! (vids, pics)

Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2023

Ατρόμητος – Ολυμπιακός (2-2): Ο Μαρσέλο έγινε… Ρονάλντο και έδωσε την πρόκριση! (vids, pics)

Ατρόμητος – Ολυμπιακός (2-2): Ο Μαρσέλο έγινε… Ρονάλντο και έδωσε την πρόκριση! (vids, pics)
Ο Ολυμπιακός πήρε την πρόκριση, στη ρεβάνς του Περιστερίου επί του Ατρομήτου, βρίσκοντας πλέον στους «8» τον Άρη. Γκολάρα από Μαρσέλο, που θύμισε... Ρονάλντο, με πανηγυρισμό «SIUUU». Επανεμφάνιση για Σισέ, Βαλμπουενά, Βρουσάι και Ουί-Τζο. Αναλυτικό ρεπορτάζ του Μιχάλη Μαχαίρα. 
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Ο Ολυμπιακός άφησε προς στιγμήν τις υποχρεώσεις του για το Ελληνικό πρωτάθλημα, πιάνοντας τη ρεβάνς του Κυπέλλου Ελλάδος για τη φάση των «16». Αντίπαλος ο Ατρόμητος, μα ο Θρύλος στάθηκε… ατρόμητος, έχοντας το 4-1 ως παρακαταθήκη και γερό βήμα πρόκρισης στα προημιτελικά.

Στην επόμενη φάση γνώριζε από πριν, πως θα βρει τον Άρη, ο οποίος είχε περάσει το εμπόδιο του Λεβαδειακού νωρίτερα.

Τα πλάνα των δύο προπονητών:

Για τους γηπεδούχους, ο Κρις Κόλμαν έκανε αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα της ομάδας του, για τη ρεβάνς του Κυπέλλου. Είδαμε τον Γιαννιώτη να βρίσκεται στην εστία, με την άμυνα να αποτελείται από τους Αθανασίου, Στρούγγη, Χατζησαϊα και Πομόνη. Μπροστά τους είδαμε τους Τζοβάρα, Οικονομίδη, Φριτζόνσον και Ροτάριου, ενώ ως φορ αγωνίστηκαν οι Τζαβίδας και Κωτσόπουλος.
Στον πάγκο βρέθηκαν οι: Σάλτας, Κεσχρίντα, Ντε Μποκ, Έρλινγκμαρκ, Γκονζάλεθ, Μουντές, Ρομπάιγ, Κιάρτανσον.

Για τους φιλοξενούμενους «ερυθρόλευκους», ο Μίτσελ έκανε εκτενές ροτέισον στην ενδεκάδα. Είδαμε τον Τζολάκη στην εστία και την τετράδα άμυνας να αποτελείται από τους Μαρσέλο, Σισέ, Ρέτσο και Ανδρούτσο. Μπροστά τους στα χαφ είδαμε τους Μπουχαλάκη, Σαμασέκου, αλλά και Κασάμι. Ενώ ως προς την επίθεση, στα «φτερά» είδαμε τους Μασούρα, Γκάρι και Ελ Αραμπί ως φορ.
Στον πάγκο βρέθηκαν οι: Κρίστινσον, Σωκράτης, Βρουσάι, Ουί-Τζο, Μπιέλ, Βαλμπουενά, Ιν-Μπεόμ, Ντόι και Μπακαμπού.

Βρέθηκε πίσω στο σκορ… 

Η πρώτη φάση ανήκε στον Ολυμπιακό, καθώς ο Μασούρας έκλεψε την μπάλα λίγο έξω από την περιοχή του Ατρομήτου, δοκίμασε το σουτ, όμως μπλόκαρε με ασφάλεια ο Γιαννιώτης. Όμως, το ισόπαλο αποτέλεσμα κράτησε μόλις 9’, καθώς οι γηπεδούχοι έκαναν το 1-0 με τον Τζοβάρα, μετά από μια βαθιά μεταβίβαση του Οικονομίδη με αποδέκτη τον Έλληνα παίκτη. Ο ίδιος πλάσαρε με το αριστερό, δίνοντας προβάδισμα στην ομάδα του.

Στο 13’ μετά από πάσα του Μπουχαλάκη, ο Μασούρας και πάλι έφτασε ένα βήμα πριν την ισοφάριση, με τον Γιαννιώτη να λέει «όχι» και να κρατά το «μηδέν» για την ομάδα του. 

Οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες εκατέρωθεν για κάποιο γκολ. Ο Θρύλος με τον Κασάμι, όμως δεν το πέτυχε, αλλά κι η ομάδα του Κολμαν, με τον Τζαβίδα και τον Οικονομίδη. Στο 26ο λεπτό του ματς στο Περιστέρι, ο Σαμασέκου κέρδισε ένα φάουλ σε πολύ καλή θέση, με τον Μαρσέλο να το εκτελεί, όμως την μπάλα να καταλήγει εκτός εστίας.

Δέκα λεπτά πριν την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους, ο Κασάμι βρήκε δίχτυα, όμως η φάση και το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Στο 37’ ο Ελ Αραμπί έστρωσε εντός περιοχής στον Μασούρα, με τον Έλληνα μεσοεπιθετικό να αστοχεί από ιδιαίτερα ευνοϊκή θέση.

Βρήκε δίχτυα με τον Σισέ, το γύρισε με Μαρσέλο! 

Ο Ολυμπιακός αναμφίβολα έψαχνε το γκολ, γυρόφερνε την περιοχή του Γιαννιώτη. Μετά από συνεργασία του Γκάρι Ροντρίγκες με τον Σενεγαλέζο αμυντικό, Παπέ Αμπού Σισέ, ο τελευταίος πλάσαρε όμορφα, πετυχαίνοντας το 1-1 και την ισοφάριση.

Στις καθυστερήσεις του ματς, ο Θρύλος βρήκε δίχτυα για δεύτερη φορά, με τον Μαρσέλο, ο οποίος έκανε τρομερό γυριστό, και τον Γιαννιώτη να μένει ανήμπορος. Με αυτό το σκορ οι δυο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια! ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΓΚΟΛ ΕΔΩ!

Οι Περιστεριώτες ήταν… ατρόμητοι! 

Με το ξεκίνημα του β’ μέρους, ο Ατρόμητος έκανε μια αλλαγή, ο Ροτάριου έδωσε τη θέση του στον Ρομπάιγ. Το 2-2 έγινε στο 51’ της αναμέτρησης, με τον Κωτσόπουλο, ο οποίος μετά από σέντρα του Ρομπάιγ, έπιασε ένα ωραίο και δυνατό σουτ, ισοφαρίζοντας το ματς.

Στο 57’ ο Τζολάκης αποσόβησε έναν κίνδυνο, με τον Ρομπάιγ να βρίσκει τον Τζοβάρα, όμως το σουτ του μπλοκαρίστηκε στον Έλληνα γκολκίπερ. Ο Μασούρας απάντησε με μία χαμένη ευκαιρία, σε τετ α τετ, χάνοντας κι άλλη φάση για κάποιο γκολ!

Μετά την συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού, όπως μας έχει συνηθίσει ο Μίτσελ, έκανε την πρώτη αλλαγή για την ομάδα μας. Ο Γκάρι Ροντρίγκες αποχώρησε, με τον Βρουσάι να μπαίνει στη θέση του. Πήρε το άκρο της άμυνας, με τον Ανδρούτσο να πηγαίνει ως εξτρέμ.

Ηρέμησε ο ρυθμός, διαχείριση… 

Απάντησε κι ο Ατρόμητος με αλλαγές, βάζοντας τους Ντε Μποκ και Έρλινγκμαρκ, αλλά κι ο Θρύλος έβαλε τον Ουί-Τζο αντί του Μασούρα. Στο 71′ ο Μασούρας έχασε εξαιρετική ευκαιρία ξανά, όμως ήταν οφσάιντ. Επιπλέον, ο Ελ Αραμπί έδωσε τη θέση του στον Βαλμπουενά, ο οποίος έκανε κι εκείνος την επανεμφάνισή του.

Ο ρυθμός έπεσε, καθώς η πρόκριση είχε ήδη κριθεί, ίσως και πριν τη σέντρα του αποψινού αγώνα. Παρόλα αυτά, η ομάδα του Κολμαν πάλεψε έως και την ισοφάριση του Θρύλου. Μετά το έργο… έγινε βουνό κι οι ελπίδες εξαλείφθηκαν.

Ατρόμητος (Κόλμαν): Γιαννιώτης, Πομόνης, Χατζηισαΐας, Στρούγγης, Αθανασίου, Κλωναρίδης, Οικονομίδης, Φριτζόνσον, Τζοβάρας, Κωτσόπουλος, Τζαβίδας.

Ολυμπιακός (Μίτσελ): Τζολάκης, Σισέ, Ρέτσος, Ανδρούτσος, Μαρσέλο, Σαμασέκου, Μπουχαλάκης, Κασάμι, Ροντρίγκες, Μασούρας, Αραμπί.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate