Οι αριθμοί δίνουν την απάντηση: Η 11αδα-μπετόν και το κλειστό ροτέισον του Μίτσελ που έφεραν την αλλαγή…

Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2023

Οι αριθμοί δίνουν την απάντηση: Η 11αδα-μπετόν και το κλειστό ροτέισον του Μίτσελ που έφεραν την αλλαγή…

Οι αριθμοί δίνουν την απάντηση: Η 11αδα-μπετόν και το κλειστό ροτέισον του Μίτσελ που έφεραν την αλλαγή…
Ο Μίτσελ «άδειασε» το ρόστερ του Ολυμπιακού, «μίκρυνε» το ροτέισον και επέλεξε έναν βασικό κορμό να πορευτεί μετά το Μουντιάλ και τα αποτελέσματα... μιλούν από μόνα τους!
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Ο Ολυμπιακός μετά από μια καταιγιστική εμφάνιση στον Βόλο, διέλυσε την ομώνυμη ομάδα με 4-0 μπροστά σε περισσότερους από 15.000 οπαδούς του και πέτυχε για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν τρεις συνεχόμενες νίκες.

Οι ερυθρόλευκοι μετά το Μουντιάλ έχουν ανεβάσει την απόδοση τους και δεν θυμίζουν σε τίποτα τον Ολυμπιακό του πρώτου γύρου, με τον Μίτσελ να είναι αυτός που έχει αλλάξει πολλά. Τόσο στην ψυχολογία της ομάδας, αλλά και στο ρόστερ και το ροτέισον, αφού ο Ισπανός τεχνικός έκανε πράξη όσα έλεγε όταν ανέλαβε την τεχνική ηγεσία των Πειραιωτών.

Ότι θα πρέπει να γίνει «εκκαθάριση» στο ρόστερ, διότι είναι πολλοί οι ποδοσφαιριστές και πολλές οι διαφορετικές ενδεκάδες που επιλέχθηκαν στο πρώτο μισό. Ο Μίτσελ λοιπόν, σε συνεργασία με τη διοίκηση «άδειασε» το ρόστερ, ενώ επέλεξε έναν βασικό κορμό μετά την επανέναρξη, με τον οποίο θα πορευτεί μέσα στη διάρκεια της σεζόν.

Αξίζει να σημειωθεί πως πριν τη διακοπή για το Μουντιάλ, ο Ολυμπιακός σχεδόν σε κάθε παιχνίδι είχε διαφορετική ενδεκάδα και είχαν χρησιμοποιηθεί πάνω από 40 διαφορετικοί ποδοσφαιριστές, ενώ αρκετοί εξ αυτών έπαιξαν και εν συνεχεία αποχώρησαν από την ομάδα (Ζινκερνάγκελ, Ραντζέλοβιτς, Βρσάλικο, Μαντί Καμαρά, Κούτρης, Καρβάλιο, Κανέ, Τικίνιο).

Ο Μίτσελ δούλεψε στην προετοιμασία με τους παίκτες που είχε αποφασίσει να δουλέψει, μίκρυνε αισθητά το ροτέισον και η αλλαγή προς το καλύτερο ήρθε και φαίνεται σε όλα τα ματς που έχει δώσει μετά το Μουντιάλ. Στα τέσσερα ματς πρωταθλήματος που έχει δώσει και έχει μαζέψει 10 βαθμούς, ο Ισπανός έχει χρησιμοποιήσει 22 ποδοσφαιριστές συνολικά, την ώρα που όλη τη σεζόν έχουν παίξει 45 παίκτες!

Η μεγάλη διαφορά του Μίτσελ μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο είναι η 11αδα που είναι ίδια σχεδόν σε όλα τα ματς με εξαίρεση μια-δυο αλλαγές ανά ματς. Συγκεκριμένα, ο Ισπανός ξεκινάει τους Πασχαλάκη, Ντόι, Παπασταθόπουλο, Ροντινέι, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Ιν Μπεόμ, Μπιέλ, Χάμες, Φορτούνη και Ελ Αραμπί, με εξαίρεση ελάχιστες αλλαγές συνολικά, αφού στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα έχουν ξεκινήσει οι Βρουσάι και Ρέτσος, ενώ έχει παίξει βασικός στο παιχνίδι με τον Βόλο ο Μπακαμπού αντί του Μαροκινού στην επίθεση.

Ο 55χρονος κόουτς του Ολυμπιακού δεν αλλάζει τους βασικούς του και έχει αποκτήσει ομοιογένεια η ομάδα, ενώ από τους 22 ποδοσφαιριστές που έχει χρησιμοποιήσει στο δεύτερο μισό, ο Μπουχαλάκης έχει μια συμμετοχή για ελάχιστα λεπτά.

Αναλυτικά οι 22 ποδοσφαιριστές που έχουν παίξει μετά το Μουντιάλ

Οι 11 βασικοί

Πασχαλάκης
Ντόι
Παπασταθόπουλος
Ροντινέι
Ρέαμπτσιουκ
Εμβιλά
Χουάνγκ Ιν-Μπεόμ
Μπιέλ
Χάμες Ροντρίγκες
Φορτούνης
Ελ Αραμπί

Οι 3 που έχουν ξεκινήσει σε τουλάχιστον ένα από τα τέσσερα ματς

Βρουσάι
Ρέτσος
Μπακαμπού

Αυτοί που έπαιξαν ως αλλαγή 

Ανδρούτσος
Μασούρας
Μπουχαλάκης
Σαμασέκου
Γκάρι Ροντρίγκες
Μαρσέλο
Κασάμι

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate