Ποιον παίκτη αλλάζει θέση ο Μίτσελ

Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2022

Ποιον παίκτη αλλάζει θέση ο Μίτσελ

Ποιον παίκτη αλλάζει θέση ο Μίτσελ
Ο Ολυμπιακός ήταν γνωστό πως θα κινηθεί για την απόκτηση πλάγιου μπακ, από τη στιγμή που Βρσάλικο και Άβιλα δεν «έπιασαν».
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Ο Ολυμπιακός ήταν γνωστό πως θα κινηθεί για την απόκτηση πλάγιου μπακ, από τη στιγμή που Βρσάλικο και Άβιλα δεν «έπιασαν». Μάλιστα, οι «ερυθρόλευκοι» αποδέσμευσαν τον Κροάτη, ενώ τον Ισπανό τον έχουν στη λίστα των «κομμένων».

Για το λόγο αυτό αποκτήθηκε και ο Ρόντινει, από τη Φλαμένγκο, με σκοπό να δώσει λύσεις σε μία θέση που η ομάδα πονά τα τελευταία χρόνια. Μία άλλη εναλλακτική που βλέπει ο Μίτσελ, όπως έβλεπε και ο Πέδρο Μαρτίνς, είναι αυτή του Μάριου Βρουσάι.

Ο Ισπανός όπως και ο Πορτογάλος τεχνικός προσπαθεί να μετατρέψει τον 24χρονο Έλληνα εξτρέμ σε μπακ – χαφ. Ωστόσο για να γίνει κάτι τέτοιο ο Βρουσάι πρέπει να πάρει ορισμένα παιχνίδια σαν αυτήν τη θέση για να αποκτήσει μία οικειότητα.

Μέχρι στιγμής και όσες φορές ο Μίτσελ τον έχει χρησιμοποιήσει σαν πλάγιο μπακ έχει ανταποκριθεί. Ειδικότερα ο προπονητής του Ολυμπιακού θα χρειαστεί κάποιον σε αυτή τη θέση μέχρι να έχει δικαίωμα συμμετοχής ο Ρόντινει (αρχές του 2023). O Bρουσάι μπορεί να είναι ο παίκτης που θα δώσει αυτή τη λύση. Άλλωστε και ο Μίτσελ είχε δοκιμάσει κάτι παρόμοιο.

Μένει να δούμε λοιπόν αν ο Έλληνας άσος καταφέρει στα 24 του να μάθει μια άλλη θέση και να ξεκινήσει μια διαφορετική καριέρα…

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate