Ολυμπιακός: Συζήτηση Μίτσελ και παικτών - Η παρέμβαση Παπασταθόπουλου και Βαλμπουενά

Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2022

Ολυμπιακός: Συζήτηση Μίτσελ και παικτών - Η παρέμβαση Παπασταθόπουλου και Βαλμπουενά

Ολυμπιακός: Συζήτηση Μίτσελ και παικτών - Η παρέμβαση Παπασταθόπουλου και Βαλμπουενά

Όλα όσα έγιναν χθες στο προπονητικό κέντρο, μία ημέρα μετά την απώλεια στα Γιάννινα. Η κουβέντα του Μίτσελ με τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, η παρέμβαση του Σωκράτη και του Βαλμπουενά και ο ρόλος του Αβραάμ

Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Χθες στον Ρέντη ήταν μία καλή ευκαιρία να ειπωθούν κάποια πράγματα μεταξύ ποδοσφαιριστών και προπονητή. Η κατάσταση δεν σηκώνει πλέον χαλαρότητα και άπαντες θα πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους ενόψει της συνέχειας, αφού ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του το πρωτάθλημα και το Κύπελλο, το οποίο και θέλει να κατακτήσει φέτος. Έτσι, λοιπόν, χθες μαζεύτηκαν όλοι στο προπονητικό κέντρο και για αρκετή ώρα μίλησαν. Τα έβαλαν όλα κάτω για το τι φταίει και γιατί η ομάδα παρουσίασε αυτήν την εικόνα στο δεύτερο ημίχρονο του ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Η κουβέντα του Μίτσελ και η παρέμβαση του Σωκράτη

Ο Μίτσελ από την πλευρά του ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές να αλλάξει η νοοτροπία τους. Αυτό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα που είχε ο Ολυμπιακός στον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Παρουσιάστηκε μία ομάδα που έμοιαζε σαν να έχει τελειώσει το ματς επειδή είχε σκοράρει δύο γκολ στα πρώτα 45 λεπτά. Ο Ισπανός επισήμανε τα λάθη που έγιναν και πως από εδώ και στο εξής όλα τα ματς θα πρέπει να τα παλεύουν μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Κανείς αντίπαλος δεν πρόκειται να χαριστεί στον Ολυμπιακό και αυτό αποδείχτηκε στον αγώνα με τον ΠΑΣ. Ήταν μία κουβέντα που δεν έγινε μόνο από τον προπονητή. Ήταν μία συζήτηση και μία προσπάθεια έτσι ώστε να βρεθεί το πρόβλημα που υπάρχει και να λυθεί. Από τους Έλληνες ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού μίλησε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος. Ο έμπειρος στόπερ, αν και δεν έπαιξε στον αγώνα με τον ΠΑΣ, πήρε τον λόγο σε αυτήν την πολύ σημαντική κουβέντα για τη συνέχεια των «ερυθρόλευκων». Το βασικό για να μπορέσει η ομάδα να επιστρέψει στις επιτυχίες είναι να μπορέσει να μείνει ενωμένη και να ακολουθεί τις οδηγίες του προπονητή.

Βγήκε μπροστά ο Ματιέ

Από τους ξένους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού εκείνος που πήρε τον λόγο ήταν ο Ματιέ Βαλμπουενά. Ο Γάλλος, που είναι αρκετό καιρό εκτός δράσης λόγω τραυματισμού και φυσικά δεν έπαιξε στον αγώνα με τα Γιάννινα, ήταν ο μοναδικός που μίλησε. Και οι κουβέντες του έμπειρου Γάλλου ήταν στο ίδιο μήκος κύματος. Και εκείνος για συσπείρωση έκανε λόγο και για την ανάγκη να τα αλλάξουν όλα από εδώ και πέρα. Εάν θέλουν να κυνηγήσουν τον τίτλο, θα πρέπει να παρουσιάσουν ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο από εδώ και πέρα. Σημασία έχει ότι στην κουβέντα των ποδοσφαιριστών με τον Μίτσελ πήρε τον λόγο και Αβραάμ Παπαδόπουλος. Ο γενικός αρχηγός του Ολυμπιακού είναι από τις προσωπικότητες που γνωρίζουν από αυτές τις καταστάσεις. Ξέρει πώς να τις διαχειρίζεται και ξέρει να βγαίνει μπροστά. Έτσι η χθεσινή ημέρα είχε περισσότερο συζήτηση για ποδοσφαιριστές και Μίτσελ, σε μία προσπάθεια να ανατρέψουν την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί και ο Ολυμπιακός να μπορέσει να διεκδικήσει τις όποιες ελπίδες έχει για τον τίτλο.

 

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate