Ολυμπιακός: Οι γαλλικές «σειρήνες» για τον Μπακαμπού και το θέμα του φορ

Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2022

Ολυμπιακός: Οι γαλλικές «σειρήνες» για τον Μπακαμπού και το θέμα του φορ

Ολυμπιακός: Οι γαλλικές «σειρήνες» για τον Μπακαμπού και το θέμα του φορ
Ο έμπειρος επιθετικός, Σεντρίκ Μπακαμπού, έχει προσελκύσει ξανά ενδιαφέρον από ομάδες του Σαμπιονά και ενώ πλησιάζει ο Γενάρης θα κριθεί το τι θα συμβεί.
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Ο Ολυμπιακός εκτός από τον Ροντινέι που έκλεισε και το θέμα Μαντσίνι (για τη θέση του εξτρέμ) έχει και άλλα ζητήματα ως προς τα μεταγραφικά του. Τσεκάρει την αγορά και για στόπερ, αριστερό μπακ και πιθανώς - και - για φορ.

Τονίζουμε το πιθανώς διότι ο Ουί Τζο θα πρέπει να θεωρείται... φευγάτος - ενώ ο Κορεάτης φέρεται να δήλωσε στο εξωτερικό πως δεν αποδείχθηκε μία καλή επιλογή η Ελλάδα (με τον ίδιο να μην ήθελε στην αρχή να παίξει στο ελληνικό Πρωτάθλημα) - και για τον Μπακαμπού υπάρχει γαλλικό ενδιαφέρον. Για την ακρίβεια υπάρχει ξανά ενδιαφέρον από ομάδες του Σαμπιονά για τον άλλοτε φορ της Μαρσέιγ.

Για τον έμπειρο Σεντρίκ Μπακαμπού μάλιστα δεν μπορεί να αποκλειστεί μεταγραφική εξέλιξη εάν προκύψει γαλλική ομάδα να που να καλύψει τα... θέλω του Ολυμπιακού αλλά και εφόσον υπάρξει διάδοχη λύση. Με αυτά και με αυτά δηλαδή δεν θα πρέπει να αποκλείσουμε και την απόκτηση ενός φορ ανεξάρτητα το τι θα γίνει με τον 31χρονο Γαλλοκονγκολέζο φορ, που στα Γιάννινα δεν ήταν βασικός (ξεκίνησε ο Αραμπί και μπήκε αλλαγή ο Μπακαμπού). Στον Ολυμπιακό έχει 11 αγώνες με 4 γκολ και 1 ασίστ.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate