Ολυμπιακός: Η ελληνική ενδεκάδα του Μίτσελ

Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2022

Ολυμπιακός: Η ελληνική ενδεκάδα του Μίτσελ

Ολυμπιακός: Η ελληνική ενδεκάδα του Μίτσελ
Ο Ισπανός προπονητής προσπαθεί να βάλει περισσότερο ελληνικό στοιχείο στον Ολυμπιακό και με αφορμή αυτό έχει σημασία να δούμε τι ενδεκάδα θα μπορούσε να έχει.
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Ο Μίτσελ έχει δώσει ευκαιρίες στην πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού σε παιδιά όπως οι Ντόι, Καλογερόπουλος και Σαπουντζής ενώ θέλει να πάρουν παραπάνω αγώνες οι Ανδρούτσος και Βρουσάι. Γενικά θα ήθελε να έχει παραπάνω ελληνικό στοιχείο στους Ερυθρόλευκους. Σε αυτό το πλαίσιο έχει το ενδιαφέρον του το τι 11άδα θα μπορούσε να προκύψει από τους Έλληνες του ρόστερ (μαζί και με τους πιτσιρικάδες από τη Β' ομάδα).

Κάτω από τα γκολπόστ θα είναι ο Πασχαλάκης (ή ο Τζολάκης ενώ υπάρχει και ο πορτιέρε Παπαδούδης). Τριάδα στο κέντρο της άμυνας με Καλογερόπουλο, Σωκράτη Παπασταθόπουλο και Ντόι (σε σχήμα 3-4-3). Στα δύο άκρα οι Ρέτσος και Ανδρούτσος (δεξιά και αριστερά αντίστοιχα).

Εξάρι ο Μπουχαλάκης και οκτάρι ο νεαρός Σαπουντζής. Και τέλος τριάδα στην επίθεση με Φορτούνη, Βρουσάι και Μασούρα σε ρόλο πιο καθαρού προωθημένου.

11αδα1

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate