Ολυμπιακός: Τα νεότερα για Ντόι

Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2022

Ολυμπιακός: Τα νεότερα για Ντόι

Ολυμπιακός: Τα νεότερα για Ντόι
Ο νεαρός τραυματίστηκε στο πρώτο ημίχρονο και έγινε αναγκαστική αλλαγή – Η πρώτη εκτίμηση για τραυματισμό του.
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Ατυχος στάθηκε ο Ανδρέας Ντόι στο φιλικό του Ολυμπιακού με την Σταντάρ Λιέγης (3-3), με τον νεαρό σέντερ μπακ να τραυματίζεται λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου και να γίνεται αναγκαστική αλλαγή στο 42’, αφήνοντας τη θέση του στον Ανδρέα Μπουχαλάκη.

Ο 19χρονος, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις του «ερυθρόλευκου» ιατρικού επιτελείου, έχει υποστεί μια κάκωση στο δεξιό του γόνατο από άμεση πλήξη, ωστόσο, η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία.

Ο τραυματισμός του νεαρού άσου δεν είναι σοβαρός και σύντομα θα τεθεί και πάλι στη διάθεση του Μίτσελ, ο οποίος πιστεύει πολύ στον Ανδρέα Ντόι. Ο Ισπανός ήταν αυτός άλλωστε που τον ανέβασε στην πρώτη ομάδα και του έδωσε φανέλα βασικού, με τον 19χρονο να βγάζει ασπροπρόσωπο τον προπονητή του.

Ο Ντόι, ο οποίος ξεκίνησε βασικός και στα δύο φιλικά με Χάντερσφιλντ και Σταντάρ Λιέγης, μέχρι στιγμής στη φετινή σεζόν έχει παίξει σε 8 επίσημες αναμετρήσεις σε Super League και Europa League, έχοντας 1 ασίστ σε 675 λεπτά συμμετοχής. Ο νεαρός άσος αναμένεται να είναι από τους πρωταγωνιστές του Ολυμπιακού και στο δεύτερο μισό.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate