Ολυμπιακός: Η διάγνωση για τον τραυματισμό του Βρουσάι

Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2022

Ολυμπιακός: Η διάγνωση για τον τραυματισμό του Βρουσάι

Ολυμπιακός: Η διάγνωση για τον τραυματισμό του Βρουσάι
Ο διεθνής άσος τραυματίστηκε στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του ιατρικού επιτελείου έχει υποστεί θλάση στους προσαγωγούς αριστερού ισχίου.
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Ατυχος στάθηκε ο Μάριος Βρουσάι στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους Ζωσιμάδες, καθώς στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης τραυματίστηκε και έγινε αλλαγή, αφήνοντας τη θέση του στον Θανάση Ανδρούτσο.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις του «ερυθρόλευκου» ιατρικού επιτελείου, ο διεθνής άσος έχει υποστεί θλάση στους προσαγωγούς αριστερού ισχίου και θα χάσει σίγουρα το παιχνίδι που ακολουθεί με τον Αστέρα Τρίπολης (28/12, 18:00), για την 15η αγωνιστική της Super League.

Ο άσος της πειραϊκής ομάδας θα μείνει εκτός προπονήσεων για το επόμενο διάστημα, με τον Μίτσελ να χάνει ένα πολύτιμο εργαλείο, καθώς ο Βρουσάι μπορούσε να αγωνιστεί τόσο ως δεξί μπακ όσο και ως δεξί εξτρέμ, προσφέροντας πολύτιμες λύσεις στον Ισπανό τεχνικό.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate