"Μεταγραφή" Μίτσελ ο παίκτης που... εξαφάνισε ο Μαρτίνς - Μπαίνει στην 11αδα, "έφαγε" Έλληνα άσο!

Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2022

"Μεταγραφή" Μίτσελ ο παίκτης που... εξαφάνισε ο Μαρτίνς - Μπαίνει στην 11αδα, "έφαγε" Έλληνα άσο!

"Μεταγραφή" Μίτσελ ο παίκτης που... εξαφάνισε ο Μαρτίνς - Μπαίνει στην 11αδα, "έφαγε" Έλληνα άσο!
Πώς άλλαξαν οι ισορροπίες στην Ισπανία και η μεγάλη διαφορά με τον Πέδρο. Πώς μπορεί να χωρέσει στα βασικά πλάνα του προπονητή, τουλάχιστον μέχρι τον Ιανουάριο, οι πρώτες εντυπώσεις και ποιον προσπέρασε 
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Είναι στοίχημα για τον Ολυμπιακό γενικώς και τον Μίτσελ ειδικότερα, είναι να μετατρέψει τον Μάριο Βρουσάι από εξτρέμ σε μπακ. Το προσπάθησε και ο Πέδρο Μαρτίνς να το κάνει, ωστόσο ο ίδιος ο παίκτης δεν... ξετρελάθηκε τότε με την προοπτική, αλλά τώρα δείχνει να αποδέχεται την ιδέα. Μόνο έτσι, άλλωστε, θα βρει χρόνο στην φετινή ομάδα. 

Και στα φιλικά και στις προπονήσεις είναι καλός σε ρόλο δεξιού μπακ και όσο περισσότερο αγωνίζεται εκεί, τόσο θα βελτιώνεται. Μέχρι να έχει δικαίωμα συμμετοχής o Ροντινέι εξάλλου (σ.σ. αρχές του 2023) κι όσο ο Ανδρούτσος δεν είναι απόλυτα έτοιμος και διαθέσιμος, ο Βρουσάι είναι η μόνη λύση για τα δεξιά της άμυνας του Ολυμπιακού.

Έχει προσπεράσει Ανδρούτσο στο ροτέισον

Μέχρι λοιπόν να μπει στα παιχνίδια το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, ο Βραζιλιάνος Ρόντινεϊ, οι Πειραιώτες όπως προείπαμε έχουν θεωρητικά δύο λύσεις για το δεξί άκρο της άμυνας. Η μία είναι ο Ανδρούτσος και η άλλη ο Βρουσάι, καθώς ως γνωστόν Άβιλα και Βρσάλικο αποτελούν παρελθόν.

Όταν πήγε ο Ολυμπιακός στην Ισπανία για προετοιμασία, ο Ανδρούτσος ήταν πιο μπροστά στις προτιμήσεις του Μίτσελ. Μέσα από την προετοιμασία, όμως, ο Βρουσάι τον έχει προσπεράσει και αυτή τη στιγμή είναι πιο μπροστά από τον συμπαίκτη του στο Ερυθρόλευκο ροτέισον. Συνολικά, ο Μάριος Βρουσάι έχει περάσει από πολλά στάδια φέτος με τις συνεχείς αλλαγές προπονητών στο μεγάλο λιμάνι. Από κομμένος, επέστρεψε στην ομάδα και τώρα έχει φτάσει να κερδίσει τον Μίτσελ, σε θέση κιόλας που δεν είναι καν θεωρητικά η κλασική του (σ.σ. δεξιός μπακ).

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate