«Είπε ναι στον Μίτσελ ο Μαζουακού»

Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2022

«Είπε ναι στον Μίτσελ ο Μαζουακού»

«Είπε ναι στον Μίτσελ ο Μαζουακού»

Στην Τουρκία αναφέρουν πως ο Αρτούρ Μαζουακού είπε το ναι στον προπονητή του Ολυμπιακού, Μίτσελ.  

Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Οι Τούρκοι προχωράνε το θέμα του Αρτούρ Μαζουακού μετρώντας αντίστροφα για την επιστροφή του στον Ολυμπιακό
Ο δημοσιογράφος Γιαγκίζ Σαμπουντσούογλου αναφέρει πως ο Ολυμπιακός άρχισε επισήμως διαπραγματεύσεις για τον Μαζουακού, αφού ο Κονγκολέζος φέρεται να έδωσε το «πράσινο» φως στον Μίτσελ.
 
Ο Μαζουακού έμεινε εκτός αποστολής από το τελευταίο παιχνίδι της Μπεσίκτας, αφενός λόγω της απόδοσής του, και αφετέρου εξαιτίας του συμβολαίου του, σύμφωνα με το δημοσίευμα.

Η Μπεσίκτας είχε έρθει σε συμφωνία με τη Γουέστ Χαμ για τον δανεισμό του παίκτη. Σε περίπτωση που ο Μαζουακού συμπληρώσει 25 αγώνες με τους «ασπρόμαυρους», τότε η Μπεσίκτας θα αναγκαστεί να δώσει στα «σφυριά» το ποσό των 2.2 εκατομμυρίων ευρών.

Ωστόσο στις τάξεις των Τούρκων δεν υπάρχει μέχρι στιγμής πρόθεση ενεργοποίησης του συγκεκριμένου όρου για τον αριστερό οπισθοφύλακα. Φέτος ο Μαζουακού έχει αγωνιστεί σε δώδεκα παιχνίδια και μετρά δύο ασίστ. Παράλληλα στη γειτονική χώρα αναφέρουν πως και η Χαλ ενδιαφέρεται για τον 29χρονο αριστερό μπακ.

Ο Μαζουακού είχε φορέσει για πρώτη φορά την «ερυθρόλευκη» φανέλα τη διετία 2014-2016 και είχε ένα γκολ σε 51 συμμετοχές. Οι καλές του εμφανίσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη, δεν πέρασαν απαρατήρητες με αποτέλεσμα η Γουέστ Χαμ να τον αποκτήσει.

 
 
Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate