Συμφωνία Μίτσελ-Μαρινάκη για Γενάρη - Έρχεται... νέος Χάμες μαζί με στόπερ - Σκάει μεγάλη πώληση!

Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2022

Συμφωνία Μίτσελ-Μαρινάκη για Γενάρη - Έρχεται... νέος Χάμες μαζί με στόπερ - Σκάει μεγάλη πώληση!

Συμφωνία Μίτσελ-Μαρινάκη για Γενάρη - Έρχεται... νέος Χάμες μαζί με στόπερ - Σκάει μεγάλη πώληση!
Οι δύο μεταγραφές των Πειραιωτών και ποιοι... πηγαίνουν στην εξέδρα. Στο Λιμάνι θα κάνουν λίγες, αλλά δυνατές μεταγραφές τον Ιανουάριο. Σε ποια θέση θα φέρουν ποδοσφαιριστή top κλάσης, εκτός από την άμυνα; 
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Σε πλήρη ετοιμότητα φαίνεται ότι βρίσκονται οι άνθρωποι των Ερυθρόλευκων για τη διακοπή του πρωταθλήματος, καθώς οι Πειραιώτες δεν θα βρεθούν μόνο στην Ισπανία για να κάνουν τη μίνι προετοιμασία που έχει σχεδιάσει ο Μίτσελ. Αλλά θα κοιτάξουν και για την ενίσχυσή τους.

Βέβαια, υπάρχει ένα ζήτημα με το γεγονός ότι η ομάδα έκανε πολλές και δαπανηρές μεταγραφές το περασμένο καλοκαίρι, στη ουσία πραγματοποίησε δύο μεταγραφικές περιόδους στη διάρκεια μίας, και ακόμα χρειάζεται να έρθουν παίκτες για να ενισχύσουν το ρόστερ.

Η θέση του Μίτσελ είναι ξεκάθαρη και διατυπωμένη: Θέλει ρόστερ 23-24 ποδοσφαιριστών και να αξιοποιηθούν ποδοσφαιριστές από την ακαδημία. Τι σημαίνει πρακτικά αυτό; Όχι ότι δεν θα γίνει ενίσχυση στο ρόστερ αλλά ότι θα είναι περισσ΄τεροι εκείνοι που θα αποχωρήσουν ή θα βρίσκονται στο β΄ γκρουπ της πρώτης ομάδας.

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο Ολυμπιακός θα κινηθεί σίγουρα για την έλευση ενός ποιοτικού εξτρέμ τον Γενάρη (ψάχνουν για παίκτη επιπέδου Χάμες!), καθώς ναι μεν υπάρχει ο Μπιέλ (αν και φαίνεται ότι του ταιριάζει να παίζει περισσότερο πίσω από τον επιθετικό) και ο Μασούρας, αλλά ακόμα ο Μπόουλερ δεν έχει αποδείξει ότι μπορεί να πάρει θέση βασικού και ο Γκάρι Ροντρίγκες παρά τη δεδομένη αξία του, ταλαιπωρείται συνέχεια από τραυματισμούς.

Προφανώς θα έρθει και ένας στόπερ, ειδικά αν μετά το Μουντιάλ πωληθεί ο Παπ Αμπού Σισέ όπως είναι ο σχεδιασμός, ενώ δεν αποκλείεται να γίνει κίνηση και για έναν δεξιό μπακ. Γιατί ο Βρσάλικο ανήκει στην κατηγορία Γκάρι Ροντρίγκες, δηλαδή μία "μέσα, δύο έξω" και ο Μίτσελ δεν μπορεί να βασίζεται σε έναν ποδοσφαιριστή με αυτή την ιδιαιτερότητα.

Ο Μαρσέλο είναι ξεχωριστή περίπτωση γιατί είναι ο... Μαρσέλο, δίνει πρεστίζ και έχει τεράστιο συμβόλαιο, αλλά ακόμα κι αν παρουσιαστεί πιο έτοιμο τη νέα αγωνιστική περίοδο, δύσκολα θα τον δούμε ως αριστερό μπακ. Παρόλα αυτά δεν θα έχει την τύχη του Βρσαλικο, που δεν αποκλείεται μέσα στον Γενάρη να υπάρξουν εξελίξεις με το μέλλον του στο Λιμάνι.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate