Σε αυτή την ομάδα καταλήγει ο Λαλά

Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2022

Σε αυτή την ομάδα καταλήγει ο Λαλά

Σε αυτή την ομάδα καταλήγει ο Λαλά
Εκεί αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του ο Κένι Λαλά.
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Ο Κένι Λαλά είναι από τα πρόσωπα τα οποία δεν βρίσκονται στα αρχικά πλάνα του Μίτσελ, με τον Γάλλο μπακ όπως όλα δείχνουν  να αναμένεται να λύσει το συμβόλαιο του με τους «ερυθρόλευκους».

Έτσι ο 31χρονος άσος θα αναζητήσει τον επόμενο ποδοσφαιρικό σταθμό της καριέρας του, με τον ίδιο ήδη να φέρεται πως εξετάζει ήδη τις επιλογές του εν όψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

Πάντως σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα δημοσιεύματα από την Γαλλία, ο Λαλά δεν θα αργήσει να βρει την νέα του ποδοσφαιρική στέγη. Πιο συγκεκριμένα σύμφωνα πάντα με τα δημοσιεύματα από την πατρίδα του ο Γάλλος μπακ βρίσκεται πολύ κοντά στο να επιστρέψει στη Στρασπούρ, ομάδα από την οποία αποκτήθηκε από τους Πειραιώτες.

Βέβαια, αξίζει να σημειωθεί πως η περίπτωση του δεν είναι τόσο εύκολη, καθώς υπάρχουν και άλλες δυο ομάδες, οι οποίες ενδιαφέρονται για να τον αποκτήσουν και είναι η Ανζέ και η Μπρεστ. Προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια επίσημη κρούση προς την πλευρά του παίκτη, που όμως «ζυγίζει» τις επιλογές του, αφού είναι πολύ πιθανό να αποδεσμευτεί από τον Ολυμπιακό.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate