Παίκτης με συμβόλαιο 15 εκατ. για Ολυμπιακό - Μαζί στη Ρεάλ με Μαρσέλο-Χάμες - "Τελευταία μέρα"!

Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2022

Παίκτης με συμβόλαιο 15 εκατ. για Ολυμπιακό - Μαζί στη Ρεάλ με Μαρσέλο-Χάμες - "Τελευταία μέρα"!

Παίκτης με συμβόλαιο 15 εκατ. για Ολυμπιακό - Μαζί στη Ρεάλ με Μαρσέλο-Χάμες - "Τελευταία μέρα"!
Νέο κορυφαίο όνομα που εάν έρθει Ελλάδα, θα τρελάνει την Ευρώπη! Τα σενάρια των τελευταίων ημερών, οι πολλές δυσκολίες οικονομικές και αγωνιστικές για να προχωρήσει το θέμα, οι λόγοι που δεν αγωνίζεται στην ομάδα του και τι αλλάζει με το Μουντιάλ. 
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Ολυμπιακός - Κέιλορ Νάβας: Το όνομα του πεπειραμένου τερματοφύλακα συνδέθηκε ξανά τις τελευταίες ημέρες με τους Πειραιώτες, όπως είχε γίνει και το περασμένο καλοκαίρι την τελευταία ημέρα των μεταγραφών, αν και δεν προκύπτει από πουθενά ότι οι Ερυθρόλευκοι θα κινηθούν για την ενίσχυση στη συγκεκριμένη θέση.

Γιατί στον Ολυμπιακό υπάρχουν, τώρα, οι Αλέξανδρος Πασχαλάκης και Κωνσταντίνος Τζολάκης, ενώ σε εύλογο διάστημα θα επιστρέψει και ο Τόμας Βατσλίκ. Η περίπτωση του Έγκμουντουρ Κρίστινσον δεν μπαίνει στο μέτρημα, καθώς είναι ξεκάθαρο ότι δεν υπολογίζεται και μέσα στο επόμενο διάστημα είναι πολύ πιθανό να λυθεί το συμβόλαιό του.

Επικοινωνήσαμε με τον δημοσιογράφο Μιχάλη Σινάκο, που παρακολουθεί το γαλλικό ποδόσφαιρο, προκειμένου να μάθουμε σε ποια κατάσταση είναι ο Νάβας αλλά και τα οικονομικά δεδομένα γύρω από την υπόθεσή του.

"Βασιλικό συμβόλαιο στην Παρί - Για αυτό είναι στον πάγκο - Έβγαζε σιγουριά σε σχέση με Ντοναρούμα"

"Δεν παίζει στην Παρί, το περασμένο καλοκαίρι υπήρχε ζήτημα για να αποχωρήσει από την ομάδα αλλά φαίνεται ότι αρκέστηκε ως δεύτερος", ανέφερε αρχικά, o καλός συνάδελφος και στη συνέχεια πρόσθεσε για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται:

"Δύο χρόνια τα έχει ακόμα άνετα, έτσι κι αλλιώς έχει βασιλικό συμβόλαιο μέχρι το 2024 με την Παρί. Ειδικά όμως αν είναι να έρθει στην Ελλάδα, μπορεί να παίξει άνετα και περισσότερο. Μα και Τσάμπιονς Λιγκ έπαιζε πέρσι, δεν είναι αγωνιστικός ο λόγος που έχει χάσει τη θέση του".

Τι συνέβη και είναι βασικός ο Ντοναρούμα;

"Απλά ο Ντοναρούμα ήρθε ως πρωταθλητής Ευρώπης, δεν ήταν καθαρά αγωνιστική η κατάσταση που τον οδήγησε στον πάγκο. Ο Νάβας πιο πολύ μου κάνει για βασικός σε σχέση τον Ντοναρούμα, έβγαζε πιο πολύ σιγουριά, δίνει πολύ σπάνια αγωνιστικά δικαιώματα. Αλλά, προφανώς, έπρεπε να παίξει η μεταγραφή".

"15 εκατ. ευρώ τον χρόνο - Στον αφρό λόγω του Μουντιάλ - Μόνο έτσι θα μπορούσε να έρθει στον Ολυμπιακό"

Ποιο είναι το συμβόλαιό του;

"Όταν είχε ανανεώσει ο Τύπος έγραφε ότι το είχε κάνει με μεικτές αποδοχές κάπου στα 15 εκατ. ευρώ τον χρόνο". 

Πιστεύεις ότι υπάρχει ελπίδα με αυτά τα δεδομένα να γίνει Χάμες ή Μαρσέλο και να έρθει στην Ελλάδα;

"Το θεωρώ δύσκολο επειδή θα παίξει με την εθνική του ομάδα στο Μουντιάλ άρα θα ξαναβγεί στον αφρό και θα υπάρξει ενδιαφέρον για εκείνον. Θα μπορούσε να γίνει την τελευταία μέρα των μεταγραφών, αν δεν έχει καμία άλλη πρόταση".

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate