Ολυμπιακός: Στην Αθήνα αρχές Δεκεμβρίου ο Ροντινέι (vids)

Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2022

Ολυμπιακός: Στην Αθήνα αρχές Δεκεμβρίου ο Ροντινέι (vids)

Ολυμπιακός: Στην Αθήνα αρχές Δεκεμβρίου ο Ροντινέι (vids)
Ο Ροντινέι αναμένεται να βρίσκεται στην Ελλάδα σε περίπου 10 μέρες ώστε να ολοκληρώσει και τυπικά τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Ο Ολυμπιακός προχωράει για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Ροντινέι, με τον Βραζιλιάνο μπακ να είναι μια ανάσα από την οριστική συμφωνία με τους πρωταθλητές Ελλάδας. Ο 30χρονος δεξιός οπισθοφύλακας της Φλαμένγκο, ολοκλήρωσε μια φανταστική σεζόν με τη βραζιλιάνικη ομάδα, κατέκτησε το Κόπα Λιμπερταδόρες και το Κύπελλο, όμως αποφάσισε να μην ανανεώσει το συμβόλαιο του, προκειμένου να αγωνιστεί στην Ευρώπη και τον Ολυμπιακό.

Παράλληλα, ο Ροντινέι απέρριψε προτάσεις και κρούσεις από τη χώρα του καφέ και τη Ρίβερ Πλέιτ για χάρη των Πειραιωτών και πλέον φαίνεται πως είναι θέμα χρόνου για να ολοκληρωθεί το deal και να ντυθεί στα ερυθρόλευκα. Όπως αναφέρει μάλιστα ο «Κόκκινος Πρωταθλητής», ο Βραζιλιάνος μπακ μάλιστα αναμένεται στην Αθήνα σε δέκα μέρες περίπου για να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και εν συνεχεία να υπογράψει το συμβόλαιο του με τους Πειραιώτες.

Ο λόγος που δεν ενσωματώνεται στην αποστολή που βρίσκεται ήδη στην Ισπανία και κάνει μίνι προετοιμασία υπό τις οδηγίες του Μίτσελ, είναι επειδή πρέπει να πάρει μερικές ημέρες άδεια αφού μόλις ολοκλήρωσε μια μεγάλη σεζόν με τη Φλαμένγκο. Εκτός από αυτό βέβαια το συμβόλαιο του και τυπικά ολοκληρώνεται στις 31 Δεκεμβρίου του 2022.

Όπως έχετε διαβάσει από to10.gr, ο Ολυμπιακός έχει προσφέρει στον Ροντινέι συμβόλαιο διάρκειας 2,5 ετών, με τον ίδιο να επιθυμεί να αγωνιστεί σαν… τρελός στους πρωταθλητές Ελλάδας και να απομένουν μόνο τα τυπικά για να επισημοποιηθεί η μεταγραφή, σύμφωνα με όσα αναφέρει και το δημοσίευμα.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ροντινέι δεν έχει φύγει ποτέ από τη χώρα του καφέ και θα το κάνει για πρώτη φορά για τον Ολυμπιακό, ενώ προέρχεται από μια μαγική σεζόν με τη Φλαμένγκο, με την οποία αγωνίστηκε σχεδόν σε όλα τα ματς, έχοντας 46 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις και 6 ασίστ. Συνολικά στη «Φλα» έχει 163 ματς και έχει πετύχει 6 γκολ και 17 ασίστ, ενώ ήταν και στην προεπιλογή της εθνικής ομάδας της Βραζιλίας για το Μουντιάλ, όμως ο Τίτε προτίμησε τον έμπειρο Ντάνι Άλβες.

ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ:

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate