Ολυμπιακός: Μεγάλη έκπληξη από τον Μίτσελ ενόψει Λεβαδειακού

Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2022

Ολυμπιακός: Μεγάλη έκπληξη από τον Μίτσελ ενόψει Λεβαδειακού

Ολυμπιακός: Μεγάλη έκπληξη από τον Μίτσελ ενόψει Λεβαδειακού
Ο προπονητής του Ολυμπιακού συμπεριέλαβε για πρώτη φορά σε αποστολή τον Ντορόν Λάιντνερ – Αναλυτικά οι επιλογές του Ισπανού για το παιχνίδι στη Λιβαδειά.
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ανήκει στο παρελθόν για τον Ολυμπιακό, με τον Μίτσελ και τους παίκτες του να έχουν επικεντρωθεί πλέον στο εκτός έδρας παιχνίδι που ακολουθεί με τον Λεβαδειακό (9/11, 20:00), για την 12η αγωνιστική της Super League.

Οι Ερυθρόλευκοι το απόγευμα της Τρίτης (8/11) προπονήθηκαν στις εγκαταστάσεις του Ρέντη και στη συνέχεια ο Μίτσελ ανακοίνωσε την αποστολή για το παιχνίδι στη Λιβαδειά. Σε αυτή μάλιστα ο Ισπανός τεχνικός συμπεριέλαβε για πρώτη φορά τον Ντορόν Λάιντνερ!

Ο Ισραηλινός ακραίος αμυντικός πριν από λίγο καιρό, όπως ενημερωθήκατε από to10.gr, απέκτησε ρουμάνικο διαβατήριο, γεγονός που του επιτρέπει να αγωνίζεται ως κοινοτικός. Μια εξέλιξη που τον έφερε στο… κάδρο, με τον Μίτσελ να το συμπεριλαμβάνει στην αποστολή για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Λεβαδειακό. Ο 20χρονος μπακ μετράει πλέον αντίστροφα για το ντεμπούτο του με τα χρώματα των πρωταθλητών, με τον νεαρό αμυντικό να περιμένει την ευκαιρία του από τον Μίτσελ.

Σε αντίθεση με τον Λάιντνερ, εκτός αποστολής για το αυριανό παιχνίδι στη Λιβαδειά, έμειναν οι Τζολάκης, Ρέαμπτσιουκ, Βρσάλικο, Μαρσέλο, Σισέ, Μπα, Γκάρι Ροντρίγκες, Αμπουμπακάρ Καμαρά, Ουί Τζο Χουάνγκ, Κούντε και Ντε Λα Φουέντε. Εκτός έμεινε επίσης ο Παϊτίμ Κασάμι, ο οποίος ωστόσο όπως ενημερωθήκατε από to10.gr, προπονήθηκε για πρώτη φορά με την ομάδα και σύντομα θα κάνει την επανεμφάνισή του με το δαφνοστεφανωμένο έφηβο.

Αναλυτικά η αποστολή: Αγκιμπού Καμαρά, Ανδρούτσος, Αβιλα, Μπακαμπού, Μπουχαλάκης, Μπόουλερ, Ελ Αραμπί, Φορτούνης, Ινμπομ Χουάνγκ, Χάμες Ροντρίγκες, Καλογερόπουλος, Κρίστινσον, Λάιντνερ, Εμβιλά, Μασούρας, Ντόη, Παπαδούδης, Πασχαλάκης, Μπιέλ, Ρέτσος, Σαμασέκου, Παπασταθόπουλος, Βρουσάι.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate