Οι επόμενοι μετά τους Μαρσέλο, Βρσάλικο - Φεύγουν κορυφαία ονόματα - Ανατροπή με Γκάρι, Σαμασέκου!

Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2022

Οι επόμενοι μετά τους Μαρσέλο, Βρσάλικο - Φεύγουν κορυφαία ονόματα - Ανατροπή με Γκάρι, Σαμασέκου!

Οι επόμενοι μετά τους Μαρσέλο, Βρσάλικο - Φεύγουν κορυφαία ονόματα - Ανατροπή με Γκάρι, Σαμασέκου!
Σπάνε συμβόλαια, ποιοι πωλούνται στο Λιμάνι, ποιοι φεύγουν δανεικοί! Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για τρομερές αλλαγές ενόψει Ιανουαρίου στο ρόστερ του, καθώς διοίκηση και Μίτσελ αποφάσισαν να προχωρήσουν σε γενναία... εκκαθάριση. Αποκαλύπτουμε ποιοι έχουν ήδη αποχωρήσει, αλλά και τα ονόματα-έκπληξη που κανείς δεν περίμενε ότι θα φύγουν. 
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Πάρα πολλές αποχωρήσεις αναμένεται να υπάρξουν τις επόμενες ημέρες στον Ολυμπιακό, καθώς αυτή τη στιγμή η ομάδα διαθέτει 39 επαγγελματικά συμβόλαια, από τα οποία στο ρόστερ θα συνεχίσουν 23, το πολύ 24 ποδοσφαιριστές (συν εκείνους που θα έρχονται από τη β΄ ομάδα και την ακαδημία).

Με αφορμή τις ιδιαίτερες περιπτώσεις των Μαρσέλο και Σίμο Βρσάλικο, που πλέον βρίσκονται πολύ κοντά στην έξοδο, ψαξαμε, ρωτησαμε και μαθαμε ποιοι είναι εκείνοι που βρίσκονται επίσης στη λίστα αποχώρησης. Τι σημαίνει πρακτικά αυτό; Ότι δεν είναι μόνο εκείνοι που θα τους "σπάσει" τα συμβόλαια η ομάδα, αλλά και όσοι θα πωληθούν ή θα φύγουν με τη μορφή δανεισμού. Σε κάθε περίπτωση το ρόστερ θα ελαφρύνει και, μάλιστα, κατά 30% - Θα γίνει προσπάθεια δηλαδή για να αποχωρήσουν 1 στους 3 παίκτες!

Μάλιστα, στην περιβόητη λίστα με τους παίκτες που είναι πιθανό να μη δούμε ξανά με τα ερυθρόλευκα από τον Ιανουάριο και μετά, είναι και ονόματα έκπληξη που δεν έχουν ξαναγραφτεί, όπως αυτά τον Γκάρι Ροντρίγκες (εφόσον φέρει πρόταση) και Ντιαντιέ Σαμασέκου, με διακοπή δανεισμού από τη Χοφενχάιμ!

Ας τα δούμε ανά θέση:

Τερματοφύλακες: Ο Κρίστινσον είναι "τελειωμένος" (το περασμένο καλοκαίρι είχε φτάσει κοντά σε δανεισμό,αλλά δεν ολοκληρώθηκε), ο Τζολάκης είναι πρότζεκτ, μένει και στηρίζεται (όπως και ο νεαρός Παπαδούδης), ο Πασχαλάκης είναι Νο1, ο Βατσλίκ θα μείνει μέχρι να ολοκληρωθεί το συμβόλαιό του, το καλοκαίρι του 2023. Ο σχεδιασμός που υπάρχει αυτή την ώρα, αναφέρει ότι δεν θα ανανεωθεί η συνεργασία μαζί του.

Αμυντικοί: Βρσάλικο, Κούτρης, Λάιτνερ είναι στην πόρτα της εξόδου και μάλιστα άμεσα. Ντόη, Σωκράτης, Ρέμαπτσιουκ, Άβιλα συνεχίζουν μέχρι τέλους της σεζόν (μαζί με τον Ανδρούτσο που μπορεί να "ανεβοκατεβαίνει στη β΄ ομάδα"), για τους Μπα και Σισέ θα γίνει προσπάθεια για να πωληθούν (κυρίως ο δεύτερος) μετά το Μουντιάλ (ή έστω να παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού), ενώ υπάρχει σενάριο που θέλει και τον Ρέτσο να επιστρέφει στην Ιταλία. Η δική του περίπτωση είναι ξεχωριστή λόγω της σχέσης που υπάρχει με τον σύλλογο και, ίσως, να είναι ο 24ος παίκτης που θα κρατήσει στο ρόστερ ο Μίτσελ.

Χαφ: Ο Μαρσέλο (που ήρθε ως χαφ στον Ολυμπιακό) θα χαιρετίσει και πολλές πιθανότητες υπάρχει να γίνει το ίδιο με τον Κούντε, που δεν τον πιστεύει καθόλου ο Μίτσελ. Αν δεν λυθεί το συμβόλαιο του Κούντε, θα γίνει προσπάθεια να αποχωρήσει με τη μορφή δανεισμού στη Γερμανία, που διατηρεί καλό όνομα, ενώ η έκπληξη «ακούει» στο όνομα του Σαμασέκου, που δεν αποκλείεται να γυρίσει πιο γρήγορα στη Γερμανία. Οι Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Φορτούνης, Χουάνγκ, Μπιέλ και φυσικά ο Χάμες Ροντρίγκες μένουν κανονικότατα. Ο Βαλμπουενά θα συνεχίσει μέχρι να λήξει το συμβόλαιό του, στο τέλος της σεζόν.

Εξτρέμ/Επιθετικοί: Το παράδοξο είναι ότι αρχίζουμε αυτή την κατηγορία με τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί, για τον οποίο φημολογείται πολύ έντονα ότι θα υπάρξει πρόταση από τους Άραβες. Την πόρτα τής εξόδου θα περάσει και ο Ουί Τζο Χουάνγκ, αν και δεν γίνεται να παίξει σε τρίτη ομάδα μέσα στη σεζόν (ίσως να βρεθεί λύση με κάποια ομάδα στην πατρίδα του), ενώ ο Σιντρίκ Μπακαμπού δεν έχει ενθουσιάσει κιόλας, αλλά αυτή τη στιγμή μοιάζει η πιο αξιόπιστη λύση στη γραμμή κρούσης.

Ο Βρουσάι (που τυπικά είναι εξτρέμ) συνεχίζει κανονικά, ο Μασούρας το ίδιο. Αντίθετα, κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα αν θα δοθεί δανεικός ο Μπόουλερ (τον θέλει η Μπλακπουλ) ή αν θα αποχωρήσει ο ευπαθής στους τραυματισμούς Γκάρι Ροντρίγκες. Τέλος, για τον νεαρό Κεϊτά θα γίνει προσπάθεια να βρεθεί ομάδα για να παίξει μπάλα με τη μορφή δανεισμού.

Συγκεντρωτικά: Από τους τερματοφύλακες συνεχίζουν 3 (Πασχαλάκης, Τζολάκης, Βατσλίκ, συν ο νεαρός Παπαδούδης), από τους αμυντικούς συνεχίζουν 5+1 (Σωκράτης, Ντόη, Μπα με ερωτηματικό, Ρέαμπτσιουκ, Άβιλα, Ανδρούτσος), από τους χαφ συνεχίζουν 6+1 ( Εμβιλά, Σαμασέκου με πολλά ερωτηματικά, Μπουχαλάκης, Φορτούνης, Χουάνγκ, Μπιέλ και Χάμες Ροντρίγκες) και από τους εξτρέμ/επιθετικούς 5+1 (Μπακαμπού, Ελ Αραμπί, Βρουσάι, Μασούρας, Γκάρι Ροντρίγκες με ερωτηματικό, Μπόουλερ). Συνολικά, δηλαδή 22 ποδοσφαιριστές.

Άρα μένουν 2 θέσεις ανοιχτές (ίσως περισσότερες, ανάλογα με το τι θα γίνει με τον Ρέτσο ή τον Γκάρι, για παράδειγμα) που αφορούν την ενίσχυση του Γενάρη. Πού χρειάζεται οπωσδήποτε ενίσχυση η ομάδα; Στην άμυνα! Με τουλάχιστον έναν στόπερ επιπέδου και έναν αριστερό μπακ. Στην περίπτωση που έρθει άλλος επιθετικός (είχε συνδεθεί με τον Ολυμπιακό ο Ισάκ για παράδειγμα) τότε δεδομένα θα γίνει αυτό αφού έχει αποχωρήσει ο Ελ Αραμπί. Τέλος, πάντα οι Πειραιώτες έχουν στο μυαλό τους ότι κάποια στιγμή, άμεσα, θα πρέπει να πωληθεί ο Μασούρας, καθώς έχει φτάσει στο ταβάνι του και, άρα η τιμή του σταδιακά θα αρχίσει να φθίνει.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate