Νέος «μνηστήρας» για Μαρσέλο – Τι λένε στο εξωτερικό…

Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2022

Νέος «μνηστήρας» για Μαρσέλο – Τι λένε στο εξωτερικό…

Νέος «μνηστήρας» για Μαρσέλο – Τι λένε στο εξωτερικό…
Δημοσιεύματα στο εξωτερικό αναφέρονται στο μέλλον του Μαρσέλο. Ποιες ομάδες ενδιαφέρονται και ποιος είναι ο νέος «μνηστήρας» για τον Βραζιλιάνο σούπερ σταρ.
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Ο Ολυμπιακός το περασμένο καλοκαίρι απέκτησε τον Μαρσέλο, φέρνοντας στην Ελλάδα έναν θρύλο του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, με 15 χρόνια καριέρας στη Ρεάλ Μαδρίτης και αμέτρητους τίτλους και διακρίσεις. Ο Βραζιλιάνος μπακ ωστόσο δεν έχει αγωνιστεί πολύ στους Πειραιώτες, έχει μεγάλη ζήτηση από το εξωτερικό παρά τα 34 του χρόνια και τα σενάρια γύρω από το μέλλον του δίνουν και παίρνουν.

Πριν μερικές μέρες στην Τουρκία έγραφαν για έντονο ενδιαφέρον από την Μπεσίκτας για τον παίκτη, ενώ στη Βραζιλία μιλούν για κίνηση των Φλουμινένσε και Μποταφόγκο για να τον κάνουν δικό τους τον Γενάρη. Εδώ και λίγες ώρες κυκλοφορεί μια νέα φήμη για τον Μαρσέλο, με τη Γαλατασαράι να φέρεται πως είναι ακόμη μια ομάδα που παρακολουθεί στενά την περίπτωση του.

Η ομάδα του Οκάν Μπουρούκ που βρίσκεται στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος Τουρκίας ψάχνει για αριστερό μπακ και ο Μαρσέλο είναι ένας παίκτης που κοιτάζει. Σύμφωνα με όσα αναφέρουν στην Τουρκία και όχι μόνο, η «τσιμ μπομ» δεν αποκλείεται να κάνει κίνηση άμεσα για να τον κάνει δικό της.

Αξίζει να σημειωθεί πως προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια κρούση στον Ολυμπιακό από την τούρκικη ομάδα, που όμως όπως αναφέρεται θα δώσει «μάχη» με την Μπεσίκτας, συλλόγους από τη Βραζιλία, αλλά και τη Ρεάλ Μαδρίτης που θέλει τον Μαρσέλο για πρεσβευτή της βασίλισσας…

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate