"Νέος Καμαρά" στον Ολυμπιακό - Τον είδε από κοντά και "τρελάθηκε" ο Μίτσελ - 10αρι και αντι-Χουάνγκ!

Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2022

"Νέος Καμαρά" στον Ολυμπιακό - Τον είδε από κοντά και "τρελάθηκε" ο Μίτσελ - 10αρι και αντι-Χουάνγκ!

"Νέος Καμαρά" στον Ολυμπιακό - Τον είδε από κοντά και "τρελάθηκε" ο Μίτσελ - 10αρι και αντι-Χουάνγκ!
Ο κόουτς θέλει να τον πάρει μαζί στην προετοιμασία στην Ισπανία! Ποιο είναι το νέο ταλέντο που ξεχώρισε ο Ισπανός, οι σκέψεις για να τον πάρει μαζί στο εξωτερικό με την πρώτη ομάδα και τα αγωνιστικά του χαρακτηριστικά. Τι συμβαίνει με τον Καλογερόπουλο; 
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η χειμερινή προετοιμασία του Ολυμπιακού στη Μαρμπέγια της Ισπανίας, αφού οι επιλογές του Μίτσελ αναφορικά με αυτούς που θα "κόψει", θα δείξουν ποιους υπολογίζει για τη συνέχεια και αντίστοιχα ποιοι βρίσκονται στην πόρτα της εξόδου.
 
Την παρουσία τους στην προετοιμασία διεκδικούν με αξιώσεις παιδιά από την Ακαδημία και τη β' ομάδα, αφού ο Μίτσελ παρακολουθεί από κοντά την πρόοδο των νεαρών ποδοσφαιριστών της ομάδας. Η μονιμοποίηση του Ανδρέα Ντόι στην ενδεκάδα δείχνει τις προθέσεις του Ισπανού τεχνικού και παράλληλα... ανοίγει την όρεξη στους υπολοίπους να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για μία ευκαιρία να αγωνιστούν στην πρώτη ομάδα.
 
Δεν είναι τυχαίο που ο Μίτσελ παρακολούθησε από κοντά την αναμέτρηση Ολυμπιακός Β' - Καλαμάτα (0-2), ενώ καλά ενημερωμένες πηγές αναφέρουν ότι ζητά συνεχώς πληροφορίες για το υλικό της Ακαδημίας του συλλόγου. Ο Ντορόν Λάιντνερ αγωνίστηκε σε αυτό το ματς, όμως δεν ήταν ο μοναδικός λόγος για την παρουσία του Μίτσελ στην κερκίδα.
 
Μπορεί η β' ομάδα των Πειραιωτών να γνώρισε την ήττα από τη "Μαύρη Θύελλα", αλλά στην αναμέτρηση "έλαμψε" ο Αμντουλαγιέ Νταμπό, ένας παίκτης για τον οποίο οι άνθρωποι των Ερυθρολεύκων εκφράζονται με τα καλύτερα λόγια και πολλοί θεωρούν πως θα αποτελέσει την αποκάλυψη της σεζόν.
 
Πράγματι ο 21χρονος μέσος έκανε εντυπωσιακή εμφάνιση, θυμίζοντας τον... Μαντί Καμαρά στα καλά του. Δυνατός, γρήγορος , διεισδυτικός και με καλή πάσα, ο Νταμπό θα είχε τελειώσει το ματς με τουλάχιστον μία ασίστ εάν οι συμπαίκτες του ήταν πιο αποτελεσματικοί στις ευκαιρίες που δημιούργησε ο νεαρός Γάλλος. Ο Νταμπό αγωνίζεται κυρίως ως "δεκάρι", θέση ιδιαιτέρως φορτωμένη στον Ολυμπιακό, με την ταυτόχρονη παρουσία Χάμες Ροντρίγκες, Φορτούνη και Βαλμπουενά. Μπορεί ωστόσο να φτιάξει παιχνίδι κινούμενος σε πιο χαμηλά μέτρα στη μεσαία γραμμή, ενώ έχει τη δυνατότητα να παίξει και στα άκρα. Άρα μιλάμε για πολυεργαλείο!
 
Δεν θα πρέπει να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο να συμπεριληφθεί ο Νταμπό στην αποστολή για τη μίνι προετοιμασία στη διακοπή του Μουντιάλ. Παράλληλα, θέση διεκδικούν και άλλοι νεαροί παίκτες όπως ο Καλογερόπουλος, που έχει κερδίσει την εκτίμηση του Μίτσελ. 
Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate