Αποκαλύψεις Μαρτίνς - Γιατί έφυγε από την Ευρώπη και πήγε Μέση Ανατολή

Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2022

Αποκαλύψεις Μαρτίνς - Γιατί έφυγε από την Ευρώπη και πήγε Μέση Ανατολή

Αποκαλύψεις Μαρτίνς - Γιατί έφυγε από την Ευρώπη και πήγε Μέση Ανατολή
Δηλώσεις από τον πρώην προπονητή του Ολυμπιακού για τη νέα πρόκληση της καριέρας του και την επιλογή που παραξένεψε πολλούς. 
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Ο Πέδρο Μαρτίνς σε δηλώσεις του τόνισε ότι κίνητρό του για να αναλάβει την Αλ Γκαράφα, αποτέλεσε η κατάκτηση του πρωταθλήματος στη Μέση Ανατολή.

Χαρακτηριστικά όσα ανέφερε ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού:

«Έλαβα μια πρόσκληση από τον πρόεδρο και τον Αντόνιο Ενρίκε (αθλητικός διευθυντής). Μου εξήγησαν το project για τον σύλλογο και το ποδόσφαιρο στο Κατάρ, τι θέλουν να εφαρμόσουν. Ήμουν άνεργος, στον ορίζοντά μου ήταν να προπονήσω μια ομάδα στο στη Μέση Ανατολή, αλλά όχι στο πολύ κοντινό μέλλον. Το σκέφτηκα και ήρθα εδώ. Θέλω να επιτύχω εδώ, αλλά συνεχίζω να εστιάζω σε άλλα πρωταθλήματα. Είναι εμφανές και δεν το κρύβω»

«Ο σύλλογος δεν έχει κερδίσει το πρωτάθλημα εδώ και 10 χρόνια. Γι' αυτό ήρθα. Ο σύλλογος έχει απολύτως φανταστικές συνθήκες. Ξέρω πολλούς συλλόγους και αυτός είναι στο επίπεδο των καλύτερων ομάδων. Υπάρχει ανάγκη να εφαρμοστεί κάτι πιο αυστηρό και επαγγελματικό, αλλά οι συνθήκες είναι κορυφαίες».

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate