Η διαφορά του Μίτσελ με τον Αλμέιδα!

Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022

Η διαφορά του Μίτσελ με τον Αλμέιδα!

Ο Μίτσελ μεταξύ μας το λάθος το έκανε χθες. Βάλε πιο γρήγορα Φορτούνη και Ελ Αραμπί: 17 γκολ έχουν μαζί κόντρα στην ΑΕΚ. Τους βλέπουν οι Κιτρινόμαυροι και ζαλίζονται. Μην τους κρατάς για το φινάλε…
Ρεπορτάζ για εκείνους που ξέρουν, βλέπουν και καταλαβαίνουν. Και για τον Μίτσελ και για τον Αλμέιδα.
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Ακούω πολλά από χθες το βράδυ για Μίτσελ και Αλμέιδα έπειτα από 0-0 στο Φάληρο. Και για την εικόνα του ματς που με έναν τρόπο δημιούργησε εντυπώσεις για τους δύο προπονητές. Ήταν φοβερή η ΑΕΚ στο δεύτερο ημίχρονο. Άργησε να πάρει μπρος ο Ολυμπιακός που δεν είχε καμία σχέση με την ομάδα που εμφανίστηκε μια εβδομάδα πριν στη Λεωφόρο.

Στο ελληνικό ποδόσφαιρο όμως εξηγούνται όλα. Αρκεί κάποιος να μην… πιπιλά το δάχτυλο. Υπήρχε εμβόλιμη την Τετάρτη για όλους. Ήταν εβδομάδα με τρία ματς από Κυριακή σε Κυριακή και ως γνωστόν ακόμη και σε προπονητές των «παιδικών» οι ίδιοι παίκτες τρία ματς δεν βγάζουν. Απαιτεί διαχείριση με το ρολόι η κατάσταση.

Ο Αλμέιδα την έκανε στη Φιλαδέλφεια. ΑΕΚ-ΟΦΗ 3-0 έγραψε το κοντέρ με τον Αργεντινό να ξεκουράζει 4 από τους 11 που προόριζε για το Καραϊσκάκης (Αραούχο, Ρότα, Βίντα, Μοχαμάντι). Παράλληλα ο Άμραμπατ δεν ήταν στην 11άδα της περασμένης Κυριακής με τον Αστέρα Τρίπολης, όπως και ο Μουκουντί αλλά και ο Γιόνσον. Ουσιαστικά δηλαδή στο Φάληρο οι «8» από τους «11» έπαιζαν το δεύτερο παιχνίδι της εβδομάδας. Εξ ου και ο τρόπος που μπήκαν στην εξίσωση του ματς. Με διάθεση, πίεση ψηλά, ταχύτητα κλπ.

Πως καθάρισε τη μπουγάδα η ΑΕΚ με τον ΟΦΗ και δεν πλήρωσε τον λογαριασμό του rotation ; Με ένα μούφα πέναλτι στο 6΄ που προσέφερε το γέλιο σε ολόκληρη την Ελλάδα. Το πιο… μούφα της χρονιάς. Ακόμη και η ΚΕΔ για τα μάτια του κόσμου αναγκάστηκε να τιμωρήσει και τον διαιτητή (Κουτσιαύτης) και τον VAR (Διαμαντόπουλος).

Ο Μίτσελ όμως την Τετάρτη ουσιαστικά δεν έκανε χρήση του rotation. Γιατί στη Λιβαδειά είχε «μπλόκο». Και από τον Λεβαδειακό αλλά και από την διαιτησία. Ο Πασχαλάκης, ο Ντόι, ο Εμβιλά, ο Χουάνγκ, ο Μπιέλ, ο Χάμες και ο Μασούρας ήταν στην 11άδα ενώ ο Μπακαμπού έπαιξε μισή ώρα και ο Άβιλα άλλα 25 λεπτά. Ποιοι πήραν ανάσες; Ο Σωκράτης που ήταν μακράν του δεύτερου ο καλύτερος με την ΑΕΚ. Και ο Ρέαμπτσιουκ. Ο Ολυμπιακός την Τετάρτη είχε… πόλεμο. Η ΑΕΚ βραδιά για… Δελφινάριο δωράκι από τον Μπένετ.

Κάπως έτσι ουσιαστικά οι Ερυθρόλευκοι έπαιξαν με τους ίδιους και τα τρία ματς. Και αυτό το πλήρωσαν στο τρίτο και φαρμακερό σε ότι αφορά στην εικόνα τους. Έκανε λάθος ο Μίτσελ που δεν εμπιστεύτηκε πχ τον Φορτούνη αντί του Χάμες, τον Μπουχαλάκη ή τον Σαμασέκου αντί του Εμβιλά κλπ; Μπορεί. Αλλά όταν ξέρεις ότι σε κυνηγάει η… χατζάρα της ΚΕΔ το σκέφτεσαι δύο φορές.

Ο Μίτσελ μεταξύ μας το λάθος το έκανε χθες. Βάλε πιο γρήγορα Φορτούνη και Ελ Αραμπί: 17 γκολ έχουν μαζί κόντρα στην ΑΕΚ. Τους βλέπουν οι Κιτρινόμαυροι και ζαλίζονται. Μην τους κρατάς για το φινάλε…

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate