Αγωνία για τις αποφάσεις στον Ολυμπιακό - Βρήκε "κορμό" ο Μίτσελ - Οι αλλαγές εν όψει ΑΕΚ

Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2022

Αγωνία για τις αποφάσεις στον Ολυμπιακό - Βρήκε "κορμό" ο Μίτσελ - Οι αλλαγές εν όψει ΑΕΚ

Αγωνία για τις αποφάσεις στον Ολυμπιακό - Βρήκε "κορμό" ο Μίτσελ - Οι αλλαγές εν όψει ΑΕΚ

Εν αναμονή του κρίσιμου Δ.Σ και τις αποφάσεις από την διοίκηση των Πειραιωτών.

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού ενόψει του σημερινού Δ.Σ. της ΠΑΕ αλλά και του αυριανού αγώνα στη Λιβαδειά μετέφερε ο Νίκος Σταματέλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Διαβάστε παρακάτω...
🔴 «Περιμένουμε το Δ.Σ. αλλά και την αποστολή για τον Λεβαδειακό. Η ενημέρωση είναι ότι Δ.Σ. για κρίσιμες αποφάσεις. Περιμένουμε να δούμε ποιες θα είναι αυτές οι αποφάσεις. Δεν υπάρχει ενημέρωση για το πότε θα πραγματοποιηθεί», ανέφερε αρχικά.

«Θα έχουμε ενημέρωση για την εξέλιξη της συγκεκριμένης υπόθεσης και ποιες θα είναι οι αποφάσεις που θα ληφθούν από το Δ.Σ.. Θέλω να δω μήπως υπάρχουν και άλλα πράγματα, ποια θα είναι η αντίδραση ή οι αντιδράσεις του Ολυμπιακού. Η ομάδα, από τη μεριά της, προετοιμάζεται κανονικά», πρόσθεσε.

Στη συνέχεια, μίλησε για τις σκέψεις του Μίτσελ για τον αγώνα με τον Λεβαδειακό, ενώ ακολουθεί και το ντέρμπι με την ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη πριν από τη διακοπή του πρωταθλήματος.

«Τον κορμό φαίνεται πως τον έχει βρει ο Μίτσελ. Από τους 11 που έπαιξαν στη Λεωφόρο, ως έξτρα λύση θα ήθελε τον Γκάρι Ροντρίγκες. Κάποιες αλλαγές θα κάνει στη Λιβαδειά, επειδή είναι συνεχόμενα τα ματς και ακολουθεί το ντέρμπι με την ΑΕΚ. Η εικόνα του Ολυμπιακού θα είναι διαφορετική στο αυριανό ματς, δεν θα αφήσει την μπάλα στον Λεβαδειακό. Ο Μπόουλερ, για παράδειγμα, που έπαιξε ελάχιστα προχθές, μπορεί να διεκδικήσει φανέλα βασικού. Πλην συγκλονιστικού απροόπτου, δεν θα έχει πολλές αλλαγές η αποστολή για το ντέρμπι με την ΑΕΚ. Ίσως ο Γκάρι Ροντρίγκες και κανένας αμυντικός παραπάνω», τόνισε.

Ακούστε παρακάτω τα όσα ανέφερε:

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate