Από Premier ο αντι-Μανωλάς στον Ολυμπιακό - Γιατί τον "έκοψε" ο Μίτσελ - Αυτόν θέλει τον Γενάρη!

Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2022

Από Premier ο αντι-Μανωλάς στον Ολυμπιακό - Γιατί τον "έκοψε" ο Μίτσελ - Αυτόν θέλει τον Γενάρη!

Από Premier ο αντι-Μανωλάς στον Ολυμπιακό - Γιατί τον "έκοψε" ο Μίτσελ - Αυτόν θέλει τον Γενάρη!
Ο Ισπανός... άναψε κόκκινο στη μεταγραφή του έμπειρου αμυντικού και το έκανε για συγκεκριμένους αγωνιστικούς λόγους. Ποιος ήταν ο παίκτης που δεν ήθελε στο Λιμάνι και ποια χαρακτηριστικά πρέπει να έχει ο ποδοσφαιριστής που ψάχνουν ενόψει Ιανουαρίου. 
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Μετά και την αποχώρηση του Κώστα Μανωλά ο Ολυμπιακός προσπάθησε τα τελευταία 24ωρα της μεταγραφικής περιόδου να βρει κάποιο κεντρικό αμυντικό από την αγορά των ελεύθερων.
 
Αρκετά ονόματα στόπερ έκαναν "παρέλαση" στα ρεπορτάζ των Πειραιωτών,  ένας από τους παίκτες που όντως απασχόλησαν σοβαρά τους Ερυθρολεύκους ήταν αυτό του Ράιαν Μπένετ.
 
Ο κεντρικός αμυντικός πρώην της Σουόνσι τσεκαρίστηκε από το τεχνικό τιμ του Ολυμπιακού, όμως σύμφωνα με πληροφορίες, η περίπτωσή του δεν απέσπασε την έγκριση του Μίτσελ.
 
Ο Ισπανός προπονητής έκρινε πως ο Μπένετ δεν ήταν ο ιδανικός παίκτης για το κέντρο της άμυνας του Ολυμπιακού εξαιτίας της μη έφεσής του στο να φτιάχνει παιχνίδι από πίσω. Πράγματι ο Άγγλος υψηλόσωμος στόπερ είναι εξαιρετικός στον αέρα και δυναμικός στις επεμβάσεις του, αλλά υστερεί σε τεχνική.
 
Αυτός ήταν ο καθοριστικός παράγοντας για το "όχι" του Ισπανού προπονητή, παρά το γεγονός ότι ο 32χρονος άσος διαθέτει σημαντική εμπειρία από Premier League και τον συνόδευαν εξαιρετικές συστάσεις καθώς υπήρξε παίκτης του προπονητή της Νότιγχαμ, Στιβ Κούπερ (στη Σουόνσι τη σεζόν 2020-21).
 
Η απόφαση του Μίτσελ φανερώνει ξεκάθαρα τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά που πρέπει να διαθέτουν οι υποψήφιοι κεντρικοί αμυντικοί για τον Ολυμπιακό ενόψει Γενάρη, βάσει της φιλοσοφίας του Ισπανού τεχνικού. Θέλει στόπερ με καλή τεχνική κατάρτιση ώστε να οργανώνει το παιχνίδι της ομάδας του από πίσω. Στοιχείο που ο Μίτσελ θεωρεί πολύ σημαντικό, ειδικά στα παιχνίδια της Super League όπου οι περισσότεροι αντίπαλοι του Ολυμπιακού αναμένεται να κλείνονται στην άμυνά τους. 
Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
► Τελευταίες ειδήσεις!
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate