Οι πρώτες σκέψεις Μίτσελ για την 11αδα με ΠΑΟ - Γιατί δεν έπαιξε ο Φορτούνης - Έκπληξη με Βρουσάι

Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2022

Οι πρώτες σκέψεις Μίτσελ για την 11αδα με ΠΑΟ - Γιατί δεν έπαιξε ο Φορτούνης - Έκπληξη με Βρουσάι

Οι πρώτες σκέψεις Μίτσελ για την 11αδα με ΠΑΟ - Γιατί δεν έπαιξε ο Φορτούνης - Έκπληξη με Βρουσάι
Ο Κώστας Νικολακόπουλος μετέφερε το ρεπορτάζ των Πειραιωτών και το σχέδιο του Ισπανού προπονητή για τα δύο παιχνίδια που ακολουθούν σε Ελλάδα και Ευρώπη. 
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού, μετά το παιχνίδι με τη Λαμία στο Καραϊσκάκη για την 10η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.
 
Συγκεκριμένα, ο ρεπόρτερ της ομάδας εξέφρασε πως ίσως είναι πιο χρήσιμο από κάθε άποψη (εξηγώντας τους λόγους) ο Μίτσελ να προετοιμάσει δύο διαφορετικές ενδεκάδες για τα παιχνίδια με τη Ναντ και τον Παναθηναϊκό, με την καλύτερη δυνατή σύνθεση στη Λεωφόρο.
 
Τόνισε πως λογικά κόντρα στους Πράσινους θα αγωνιστεί στα χαφ ο Εμβιλά και όχι ο Σαμασέκου, ενώ τόνισε ότι για το αριστερό μπακ αντί του κάκιστου Ρέαμπτσιουκ μπορεί να ξεκινήσει ο Βρουσάι, όπως συνέβη με την Φράιμπουργκ.

Από εκεί και πέρα, τόνισε πως πολύ δύσκολα θα δούμε τον Κώστα Φορτουνη στη Λεωφόρο, καθώς δεν έπαιξε ούτε χθες, παρότι έκανε ζέσταμα για να μπει αλλαγή. Ο Έλληνας άσος ήταν άτυχος, διότι οι Πειραιώτες «έκαψαν» μία αλλαγή νωρίς με τον τραυματισμό του Μπα και στη συνέχεια δεν βοήθησε η εξέλιξη του παιχνιδιού και το «φτωχό» 2-0.

Στη συνέχεια, στάθηκε στην πληθωρική παρουσία του Χουάνγκ Ιν-Μπομ, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «νόμιζε κανείς ότι έβλεπε τρεις Χουάνγκ. Έναν στο κέντρο, έναν στην άμυνα και έναν στην επίθεση».

Ακούστε τα όσα είπε:

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
► Τελευταίες ειδήσεις!
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate