Η... απάντηση Ολυμπιακού σε Βοτανικό και OPAP Arena - Αλλάζει το Γ. Καραϊσκάκης, πέρασε από τη Βουλή

Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2022

Η... απάντηση Ολυμπιακού σε Βοτανικό και OPAP Arena - Αλλάζει το Γ. Καραϊσκάκης, πέρασε από τη Βουλή

Η... απάντηση Ολυμπιακού σε Βοτανικό και OPAP Arena - Αλλάζει το Γ. Καραϊσκάκης, πέρασε από τη Βουλή
Νέες επιτρεπόμενες λειτουργίες θα προστεθούν στο Φαληρικό γήπεδο με βάση νομοσχέδιο του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, που κατατέθηκε στη Βουλή το βράδυ της Τρίτης. 
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Αλλαγές έρχονται στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Όπως έγινε γνωστό, το βράδυ της Τρίτης κατατέθηκε το νομοσχέδιο του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας «Ενσωμάτωση της Οδηγίας (ΕΕ) 2019/944 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 5ης Ιουνίου 2019 σχετικά με τους κοινούς κανόνες για την εσωτερική αγορά ηλεκτρικής ενέργειας και την τροποποίηση της Οδηγίας 2012/27/ΕΕ και άλλες περιβαλλοντικές διατάξεις».

Τι σημαίνει αυτό για το γήπεδο του Ολυμπιακού; Ενίσχυση της χωροταξικής, πολεοδομικής και δασικής προστασίας με ρυθμίσεις για σειρά θεμάτων.

Συγκεκριμένα στο τέλος του πρώτου εδαφίου της παρ. 3 του άρθρου 8 του ν. 2947/2001 (Α’ 228), περί χωροθέτησης των λειτουργιών του σταδίου «Καραϊσκάκης», προστίθενται νέες επιτρεπόμενες λειτουργίες, και η παρ. 3 διαμορφώνεται ως εξής:

«Στις εγκαταστάσεις του σταδίου αυτού, πλην των κυρίως αθλητικών χρήσεων, επιτρέπεται και η χωροθέτηση των ακόλουθων συμπληρωματικών λειτουργιών:

Καταστημάτων αθλητικών ειδών, αιθουσών πολλαπλών αθλητικών χρήσεων, εντευκτηρίων, γραφείων, κέντρων αποκατάστασης και υποστήριξης για άτομα με αναπηρία και εμποδιζόμενα άτομα, αθλητικών τραυματισμών και βελτιστοποίησης της φυσικής απόδοσης και κέντρων παροχής εξειδικευμένων υπηρεσιών φροντίδας, κινησιοθεραπείας και φυσιοθεραπείας, εστιατορίων, αναψυκτηρίων και μικτών καταστημάτων τροφίμων, καθώς και αιθουσών πολλαπλών χρήσεων πολιτισμού, αναψυχής και εμπορικών χρήσεων.

Ο ανώτατος συντελεστής δόμησης των ανωτέρω χρήσεων δεν επιτρέπεται να υπερβαίνει το δέκα τοις εκατό (10%) του ανώτατου συντελεστή δόμησης που καθορίζεται στην περ. ε’ της παρ. 2 του παρόντος άρθρου».

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
► Τελευταίες ειδήσεις!
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate