Ατακάρες Μίτσελ για Πασχαλάκη: "Πέρασε από το μυαλό μου ότι ήταν.."

Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2022

Ατακάρες Μίτσελ για Πασχαλάκη: "Πέρασε από το μυαλό μου ότι ήταν.."

Ατακάρες Μίτσελ για Πασχαλάκη: "Πέρασε από το μυαλό μου ότι ήταν.."
Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού στη συνέντευξη Τύπου αναφέρθηκε στην απίστευτη εμφάνιση που έκανε ο Έλληνας γκολκίπερ της ομάδας μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για αυτόν. 
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Μίτσελ: Μπορεί ο Ολυμπιακός να γνώρισε τον αποκλεισμό από την συνέχεια των ευρωπαϊκών διοργανώσεων μετά το 1-1 με τη Φράιμπουργκ, όμως κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου ο Ισπανός τεχνικός της ομάδας στάθηκε στην απίστευτη εμφάνιση του Αλέξανδρου Πασχαλάκη, τονίζοντας μάλιστα πως του πέρασε από το μυαλό του ότι ήταν από τις κορυφαίες εμφανίσεις Έλληνα τερματοφύλακα.

Μένει μία γλυκόπικρη γεύση, γιατί από τη μία υπάρχει ο αποκλεισμός, αλλά υπάρχει και η βελτίωση της ομάδας σας. Ποια κομμάτια θα κρατήσετε από το σημερινό ματς ενόψει της συνέχειας. Επίσης είδαμε τους παίκτες σας να διαμαρτύρονται για τον διαιτητή.

"Είναι αλήθεια ότι αυτό που νιώθουμε είναι αντιφατικό. Από τη μία είμαστε ευχαριστημένοι με την εμφάνισή μας και δυσαρεστημένοι από το αποτέλεσμα. Κάναμε καλά πράγματα και ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Θα μπορούσαμε να βάλουμε και άλλο γκολ στο πρώτο ημίχρονο.

Από τα μέσα του β’ μέρους κάναμε αρκετά λάθη στην άμυνα όταν είχαμε την μπάλα και έτσι επιτρέπαμε στον αντίπαλο να μας κλέβει την μπάλα και να μας απειλεί. Η ομάδα δεν είναι αυτή που είδαμε πριν από ενάμισι μήνα και είμαι ευχαριστημένος από τη βελτίωση. Για τον διαιτητή ποτέ δεν μιλάω γενικώς και ειδικά σε αυτά τα ματς της Ευρώπης. Ωστόσο, μιλάμε για έναν διαιτητή που οι στατιστικές του στο παιχνίδι δείχνουν 7 κίτρινες κάρτες και 1 αποβολή, χωρίς να υπάρχει μία κλωτσιά".

Ο Πασχαλάκης έκανε μία από τις κορυφαίες εμφανίσεις Έλληνα τερματοφύλακα. Σας θύμισε κάπως τον Ρομπέρτο; Και η δεύτερη ερώτηση για το κομμάτι της φυσικής κατάστασης και αν βλέπετε ότι πρέπει να βελτιωθεί στη διακοπή του Μουντιάλ.

"Η αλήθεια είναι ότι κατά τη διάρκεια του αγώνα πέρασε από το μυαλό μου ότι ήταν μία από τις κορυφαίες εμφανίσεις Έλληνα τερματοφύλακα στην Ευρώπη. Νομίζω ότι είναι προφανές και αδιαμφισβήτητο ότι χρειάζεται να δουλέψουμε πολλά πράγματα. Οι ποδοσφαιριστές δουλεύουν πολύ και φαίνεται η βελτίωση αυτή και προφανώς πρέπει να δουλέψουμε στη διακοπή", είπε ο Μίτσελ.

 
Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
► Τελευταίες ειδήσεις!
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate