Ανατροπή με Μαρσέλο στον Ολυμπιακό - Πότε θα μπει στην 11αδα του Μίτσελ - "Άφωνοι" στου Ρέντη!

Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2022

Ανατροπή με Μαρσέλο στον Ολυμπιακό - Πότε θα μπει στην 11αδα του Μίτσελ - "Άφωνοι" στου Ρέντη!

Ανατροπή με Μαρσέλο στον Ολυμπιακό - Πότε θα μπει στην 11αδα του Μίτσελ - "Άφωνοι" στου Ρέντη!
Διέρρευσε το παιχνίδι που θα πάρει χρόνο ο Βραζιλιάνος σταρ. Στο Λιμάνι περιμένουν εδώ κι έναν μήνα τον πρώην άσο της Ρεάλ, δεν πρόκειται να τον πιέσουν, ωστόσο επειδή θέλει πολύ να παίξει, ο Ισπανός προπονητής του κάνει... δωράκια. 
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Μεγάλη κουβέντα έχει ανοίξει τον τελευταίο καιρό με την αγωνιστική κατάσταση του Μαρσέλο και πότε θα μπορέσει να κάνει το ντεμπούτο του με τους Ερυθρόλευκους.

Ο Βραζιλιάνος είναι στον Πειραιά εδώ και περίπου έναν μήνα και προσπαθεί να φτάσει στην κατάλληλη αγωνιστική κατάσταση ώστε να μπορέσει να δώσει λύσεις στον Μίτσελ, μιας και η εμπειρία του, αλλά και η ποιότητά του δεν μπορεί να αμφισβητηθεί από κανέναν. Μάλιστα βλέπουμε ότι ο 34χρονος κάνει βήματα προς τα εμπρός, αφού κατάφερε να μπει στην αποστολή του αγώνα με τον Ατρόμητο, χωρίς όμως να καταφέρει να αγωνιστεί.

Για να καταλάβουμε την προσπάθεια που κάνει τόσο ο Μαρσέλο όσο και οι άνθρωποι του Ολυμπιακού δεν πρέπει να παραβλέπουμε το γεγονός ότι ο Βραζιλιάνος έχει να αγωνιστεί από τις 20 Μαΐου, όταν μπήκε ως αλλαγή στον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος της Ρεάλ με αντίπαλο την Μπέτις, όπου έπαιξε για 20 λεπτά, ενώ γενικά την περασμένη σεζόν ταλαιπωρήθηκε από αρκετά προβλήματα τραυματισμών κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να βρεθεί στον αγωνιστικό χώρο μόλις για 811' λεπτά σε 18 αναμετρήσεις με τη Βασίλισσα. Παράλληλα το γεγονός ότι ο 34χρονος δεν έκανε προετοιμασία με κάποια ομάδα τον πάει πίσω στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης, κάτι που καθυστερεί την πρώτη του εμφάνιση με την Ερυθρόλευκη φανέλα.

Το πολύ θετικό στην παρούσα φάση είναι πάντως το γεγονός ότι ο Βραζιλιάνος έχει καταφέρει να κάνει... άλματα προόδου τον τελευταίο καιρό, πράγμα που έχει εντυπωσιάσει τους πάντες στο εσωτερικό των Πειραιωτών. Άλλωστε για αυτό ήρθε και η πρώτη... επιβράβευση από πλευράς Μίτσελ να τον έχει στον πάγκο στον αγώνα με τον Ατρόμητο, με τον ίδιο να δείχνει σε κάθε πλάνο την... τρέλα που έχει με το ποδόσφαιρο και το πόσο πολύ ανυπομονεί για να παίξει, κάτι που φαίνεται ότι δεν αργεί.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που βγαίνουν από του Ρέντη ο Μαρσέλο θα είναι σε ιδανική κατάσταση να παίξει περίπου στις 15 με 20 Οκτωβρίου, κάτι που σημαίνει ανάμεσα στους αγώνες με την Καραμπάγκ, εκτός έδρας και τις αναμετρήσεις με ΠΑΟΚ και Παναιτωλικό για τη Super League. Όμως και εδώ υπάρχει ένα... αστεράκι, όχι για παράταση του ντεμπούτου του Βραζιλιάνου, αλλά μήπως ο ίδιος πεισμώσει κι άλλο και τον δούμε να αγωνίζεται και νωρίτερα από τότε. Θυμίζουμε άλλωστε ότι βρίσκεται κανονικά και στην ευρωπαϊκή λίστα.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
► Τελευταίες ειδήσεις!
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate