Ζίνκερναγκελ: «Δεν ήθελα να παίξω για τον Κορμπεράν»

Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2022

Ζίνκερναγκελ: «Δεν ήθελα να παίξω για τον Κορμπεράν»

Ζίνκερναγκελ: «Δεν ήθελα να παίξω για τον Κορμπεράν»
Ο Φίλιπ Ζίνκερναγκελ παραχώρησε συνέντευξη σε Μέσο του Βελγίου, στο οποίο δήλωσε πως έφυγε από τον Ολυμπιακό γιατί δεν ήθελε να παίξει για τον Κάρλος Κορμπεράν. 
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Τους λόγους που αποφάσισε να φύγει από τον Ολυμπιακό και να παίξει στη Σταντάρ Λιέγης, αποκάλυψε ο Φίλιπ Ζίνγκερναγκελ σε συνέντευξη που παραχώρησε σε Μέσο του Βελγίου. 
 
Ο Δανός επιθετικός, ανέφερε πως ο κυρίως λόγος που έφυγε από τους «ερυθρόλευκους», είναι ο τεχνικός της ομάδας Κάρλος Κορμπεράν, δηλώνοντας: «Δεν ήθελα να παίξω για τον νέο προπονητή στον Ολυμπιακό. Ήταν ο διάδοχος αυτού που με ήθελε πραγματικά. Δεν μπορούσα να δω τον εαυτό μου να παίζει για αυτόν, γι' αυτό αποφάσισα να φύγω.

Επέλεξα τη Σταντάρ, επειδή ξέρω ότι είναι μεγάλος σύλλογος. Μπορεί να μην είναι σε καλή περίοδο πρόσφατα, αλλά εξακολουθεί να είναι ένας μεγάλος σύλλογος». 

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
► Τελευταίες ειδήσεις!
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate