Ζημιά με Μπα στον Ολυμπιακό - Δεν χάνει μόνο τον Ατρόμητο

Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2022

Ζημιά με Μπα στον Ολυμπιακό - Δεν χάνει μόνο τον Ατρόμητο

Στο διάστημα αυτό ο Ολυμπιακός θα μείνει μόνο με τους Παπασταθόπουλο και Σισέ στα στόπερ, ενώ σαν εναλλακτικές υπάρχουν και οι Εμβιλά, Βρσάλικο που έχουν αγωνιστεί ως στόπερ ενώ ο Σαμασέκου έχει παίξει ελάχιστα ως κεντρικός αμυντικός.
Σοβαρότερος από ότι περίμεναν είναι τελικά ο τραυματισμός του Αφρικανού στόπερ των Ερυθρολεύκων που τελικά δεν θα απουσιάσει μόνο από την αναμέτρηση με τους Περιστεριώτες. 
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Πολλά είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Ερυθρόλευκοι στην άμυνα μιας και εκτός από τον Ρέτσο και ο Ουσεϊνού Μπα έχει μυϊκό πρόβλημα και δεν θα αγωνιστεί στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο και μάλιστα όπως έγινε γνωστό θα μείνει εκτός και στις επόμενες αναμετρήσεις με Καραμπάχ και ΟΦΗ.

Στο διάστημα αυτό ο Ολυμπιακός θα μείνει μόνο με τους Παπασταθόπουλο και Σισέ στα στόπερ, ενώ σαν εναλλακτικές υπάρχουν και οι Εμβιλά, Βρσάλικο που έχουν αγωνιστεί ως στόπερ ενώ ο Σαμασέκου έχει παίξει ελάχιστα ως κεντρικός αμυντικός.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
► Τελευταίες ειδήσεις!
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate