Ολυμπιακός - Βόλος: Στατιστικό - Παγκόσμιο φαινόμενο

Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2022

Ολυμπιακός - Βόλος: Στατιστικό - Παγκόσμιο φαινόμενο

Ολυμπιακός - Βόλος: Στατιστικό - Παγκόσμιο φαινόμενο

Έχετε ξαναδεί ομάδα που πιέζει, που κυριαρχεί, που έχει κλείσει τον αντίπαλο στην περιοχή του, που δημιουργεί διαρκώς φάσεις, που έχει διαρκώς την μπάλα στην κατοχή της και με τον αντίπαλο να κάνει διαρκώς καθυστερήσεις, να έχει περισσότερες κίτρινες κάρτες; Ε, έγινε και αυτό!

Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Έγινε στο Καραϊσκάκη. Στο Ολυμπιακός-Βόλος! 4 κίτρινες ο Ολυμπιακός. 1 ο Βόλος! Που μόνο 4 κίτρινες ο Βόλος θα μπορούσε να έχει μόνο για τις καθυστερήσεις. Αλλά τι να λέμε τώρα όταν δεν είδε καν κίτρινη κάρτα ο Κλέιμαν με τα... 10 λεπτά καθυστερήσεις. Τι να λέμε τώρα!

Με... 70-30% κατοχή στο δεύτερο ημίχρονο και οι κάρτες ήταν 4-1. Για τον Ολυμπιακό! Σε ποιον να το πεις και να σε πιστέψει! Κίτρινη ο Βρσάλικο στο 41', κίτρινη στο 47' ο Ρέαμπτσιουκ, κίτρινη στο 60' ο Κούντε, κίτρινη και ο Μπα στο 81'. Όσο για την ομάδα του Βόλου; Κίτρινη ο Τσοκάνης στο 53’.

Παγκόσμιο φαινόμενο! Και με την «υπογραφή» του Φωτιά!

«Εξυγιαντικά» πράγματα...

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
► Τελευταίες ειδήσεις!
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate