Ολυμπιακός: Ο ρυθμιστής Ίνμπομ Χουάνγκ για την ενδεκάδα με τη Φράιμπουργκ (vid)

Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2022

Ολυμπιακός: Ο ρυθμιστής Ίνμπομ Χουάνγκ για την ενδεκάδα με τη Φράιμπουργκ (vid)

Ολυμπιακός: Ο ρυθμιστής Ίνμπομ Χουάνγκ για την ενδεκάδα με τη Φράιμπουργκ (vid)
Το επίπεδο ετοιμότητας του διεθνούς Κορεάτη χαφ θα παίξει σημαίνοντα ρόλο στα βασικά πλάνα του Ολυμπιακού για τη Φράιμπουργκ την Πέμπτη.
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Ο Ίνμπομ Χουάνγκ τέθηκε εκτός πλάνων στον Ολυμπιακό με τον Βόλο διότι είχε δεχθεί μία κλωτσιά στη γάμπα και έπρεπε να προφυλαχθεί. Ο Κορεάτης διεθνής χαφ είναι ένα τρομερά σημαντικό... γρανάζι για το κέντρο του Ολυμπιακού.

Ο 25χρονος Χουάνγκ που παίζει κυρίως οκτάρι και δεκάρι έχει παίξει 4 ματς στον Ολυμπιακό έχοντας 1 γκολ στην Ευρώπη. Εφόσον μπορέσει να είναι στο 100% δεδομένα θα επηρεάσει τον σχεδιασμό της 11άδας και θα είναι στο αρχικό σχήμα.

Βέβαια ο Χουάνγκ δεν είναι το μόνο ερωτηματικό για την 11άδα καθώς μένει να φανούν οι τελικές αποφάσεις του τεχνικού επιτελείου για τον αριστερό και τον δεξιό μπακ αλλά και για τους εξτρέμ και τον φορ. Αλλαγές θα έχει πάντως το βασικό σχήμα των Πειραιωτών αναφορικά με τον αγώνα με τον Βόλο. Οι παίκτες του Ολυμπιακού είχαν ρεπό τη Δευτέρα και επανέρχονται σήμερα Τρίτη στις προπονήσεις.

Το πρόγραμμα του Ολυμπιακού στο Europa

8/9: Ναντ - Ολυμπιακός 2-1
15/9: 19:45 Ολυμπιακός - Φράιμπουργκ
6/10: 22:00 Ολυμπιακός - Καραμπάχ
13/10: 19:45 Καραμπάχ - Ολυμπιακός
27/10: 22:00 Φράιμπουργκ - Ολυμπιακός
3/11: 19:45 Ολυμπιακός - Ναντ

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
► Τελευταίες ειδήσεις!
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate