Συζητάει με Κασάμι ο Ολυμπιακός!

Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2022

Συζητάει με Κασάμι ο Ολυμπιακός!

Συζητάει με Κασάμι ο Ολυμπιακός!
Τον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Βόλο παρακολούθησε από κοντά ο Παϊτίμ Κασάμι και υπάρχουν πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες είναι προχωρημένες οι επαφές για την επιστροφή του Ελβετού χαφ. 
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Εξελίξεις από ώρα σε ώρα αναμένονται στον Ολυμπιακό, ο οποίος κινείται για την απόκτηση τουλάχιστον ενός αμυντικού μέσου πριν κλείσει η θερινή μεταγραφική περίοδος στην Ελλάδα.

Μία από τις περιπτώσεις που φαίνεται πως έχει προχωρήσει αρκετά τις τελευταίες ημέρες είναι εκείνη του Παϊτίμ Κασάμι, ο οποίος βρίσκεται στην Ελλάδα και, μάλιστα, χθες παρακολούθησε από κοντά την αναμέτρηση με τον Βόλο στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». 
 
Πληροφορίες αναφέρουν πως οι Πειραιώτες είναι σε προχωρημένες συζητήσεις με την πλευρά του Ελβετού μέσου και η παρουσία του στο φαληρικό γήπεδο φανερώνει πως η υπόθεση βρίσκεται ενδεχομένως στην τελική ευθεία.

Πλέον εκείνο που απομένει είναι ο Ολυμπιακός να τα βρει με τον Κασάμι, με τον οποίο θα καταφέρει να προσθέσει έναν ποιοτικό παίκτη με ευχέρεια στο σκοράρισμα, με τις επόμενες ώρες να μοιάζουν καθοριστικές για την έκβαση της υπόθεσης.
Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
► Τελευταίες ειδήσεις!
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate