Πότε θα είναι έτοιμος ο Μαρσέλο

Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2022

Πότε θα είναι έτοιμος ο Μαρσέλο

Πότε θα είναι έτοιμος ο Μαρσέλο
Με διπλή προπόνηση έπιασε δουλειά στον Ολυμπιακό ο Μαρσέλο, ο οποίος μίλησε με τον Κάρλος Κορμπεράν και τους συνεργάτες του. Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Στο προπονητικό κέντρο του Ολυμπιακού βρέθηκε για πρώτη φορά χθες ο Μαρσέλο. Ο Βραζιλιάνος σταρ, μετά τη μεγάλη υποδοχή που του επιφύλασσαν οι Πειραιώτες και οι οπαδοί τους, πήγε στου Ρέντη, όπου μίλησε με τον Κάρλος Κορμπεράν και τους συνεργάτες του. 
 
Ο 34χρονος άσος εξήγησε τι ατομικές προπονήσεις είχε κάνει το προηγούμενο διάστημα και φυσικά γνωρίστηκε με τους νέους του συμπαίκτες. 
 
Η πρώτη εντύπωση που έδωσε ο Μαρσέλο ήταν πως πρόκειται για έναν ευχάριστο και χαλαρό τύπο, ο οποίος έχει διάθεση για πολλή δουλειά για να μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα. 
 
Ο Βραζιλιάνος μπακ-χαφ ξεκίνησε με χαλαρή ατομική προπόνηση το πρωί, ενώ το απόγευμα έκανε διπλή επιπλέον προπόνηση για να επιτευχθεί ο στόχος που έχει θέσει και ο ίδιος. 
 
Εκείνο που περιμένουν πολλοί είναι το πότε θα κάνει το ντεμπούτο του ο Μαρσέλο. Όλα δείχνουν ότι η πρώτη επίσημη εμφάνισή του με τα ερυθρόλευκα θα γίνει σε περίπου δύο εβδομάδες. Δηλαδή, δύσκολα θα παίξει ή θα ξεκινήσει σε αγώνα του Ολυμπιακού πριν από τη διακοπή του Σεπτεμβρίου, για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων.

Πολλά θα εξαρτηθούν από τη δουλειά που θα κάνει ο ίδιος στις προπονήσεις, χωρίς κανένας να έχει διάθεση να πάρει ρίσκο και να πιέσει τον ποδοσφαιριστή. 
Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
► Τελευταίες ειδήσεις!
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate