"Νεύρα" στο Λιμάνι με πανάκριβη μεταγραφή - Φήμες για… νέο Ζινκερνάγκελ - Απόφαση Κορμπεράν!

Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2022

"Νεύρα" στο Λιμάνι με πανάκριβη μεταγραφή - Φήμες για… νέο Ζινκερνάγκελ - Απόφαση Κορμπεράν!

"Νεύρα" στο Λιμάνι με πανάκριβη μεταγραφή - Φήμες για… νέο Ζινκερνάγκελ - Απόφαση Κορμπεράν!
Ήρθε φέτος, κόστισε πάρα πολλά εκατομμύρια και μπορεί να φύγει! Οι αλλαγές στον Ολυμπιακό συνεχίζονται και δεν αποκλείεται τα επόμενα 24ωρα να σκάσει άλλη μία βόμβα. Ποιος ποδοσφαιριστής προβληματίζει και γιατί; 
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Σύννεφα φαίνεται ότι υπάρχουν πάνω από το μέλλον του Αμπουμπακάρ Καμαρά στον Ολυμπιακό καθώς ο Κάρλος Κορμπεράν δεν είναι καθόλου ικανοποιημένος από την παρουσία του μέχρι στιγμής.

Για αυτό και δεν είναι καθόλου τυχαίο το γεγονός ότι αποκλείστηκε από την αποστολή του αγώνα με τον Βόλο, λίγες μόλις ημέρες μετά από τη χρησιμοποίησή του στο ευρωπαϊκό παιχνίδι εναντίον της Ναντ, στη Γαλλία, στην πρεμιέρα των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.

Ο Καμαρά, που κόστισε 5 εκατομμύρια ευρώ για να έρθει από τον Άρη φέτος το καλοκαίρι, έδειξε φανερά ανέτοιμος για να βοηθήσει τον Ολυμπιακό σε μια δύσκολη βραδιά για την ομάδα, που θα μπορούσε να είχε αποσπάσει τον βαθμό της ισοπαλίας αλλά τελικά έφυγε ηττημένη από το γήπεδο. Για αυτό και υπάρχει εκνευρισμός με την περίπτωσή του, που κανείς δεν ξέρει πού μπορεί να οδηγήσει.

Γιατί δεν έχουν περάσει αρκετές μέρες από τη στιγμή που ο Φιλίπ Ζινκερνάγκελ, που έφτασε στο Λιμάνι από τη Νότιγχαμ μόλις τον περασμένο Ιούνιο, αποχώρησε για τη Σταντάρ Λιέγης! Είναι εμφανές, δηλαδή, ότι ο Ολυμπιακός και ο Κάρλος Κορμπεράν διορθώνουν όσα έγιναν στις αρχές του καλοκαιριού με τον Πέδρο Μαρτίνς και δεν διστάζουν ακόμα και να διώξουν παίκτες που ήρθαν στον σύλλογο πριν από λίγο καιρό.

Προσοχή για να εξηγούμαστε: Δεν λέει κανένας ότι ο πρώην άσος του Άρη θα αποχωρήσει από το Λιμάνι. Λέμε ότι υπάρχει εκνευρισμός με την περίπτωσή του, το γεγονός ότι ακόμα δεν έχει φτάσει στο 100% για να αποδώσει όπως χρειάζεται ο σύλλογος αυτή την περίοδο (χωρίς κανείς να παραβλέπει τον τραυματισμο του) και δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις που δεν περιμένει κανείς.

Στη θέση του, άλλωστε, πίσω και δίπλα από τον επιθετικό, οι Πειραιώτες έχουν ενισχυθεί σημαντικά το τελευταίο διάστημα. Άρα δεν θα λείψει σε κανέναν αν χρειαστεί να παρθεί κάποια δύσκολη απόφαση για το μέλλον του στον Ολυμπιακό...

 

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
► Τελευταίες ειδήσεις!
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate