Μυθικά χρήματα σε Μαρσέλο, "παρών" στο deal ο Μιλτιάδης

Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2022

Μυθικά χρήματα σε Μαρσέλο, "παρών" στο deal ο Μιλτιάδης

Μυθικά χρήματα σε Μαρσέλο, "παρών" στο deal ο Μιλτιάδης
Ο Βραζιλιάνος άσος υπέγραψε και επίσημα στο Λιμάνι, ένα συμβόλαιο που θα του αποφέρει πάρα πολλά χρήματα και η οποία... γράφει ιστορία στην Ελλάδα. 
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 ΜΑΡΣΕΛΟ: για την κορυφαία μεταγραφή στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου από το Σάββατο έχουν γραφτεί σχεδόν τα πάντα. Λογικό γιατί πρόκειται για έναν πραγματικό σταρ. Ελάχιστα κι αυτά στα ψιλά, γράφτηκαν για τις αποδοχές του. Σίγουρα γιατί ήταν ένα πολυσύνθετο deal, ενδεχομένως να μην επιθυμεί και ο Ολυμπιακός για ευνόητους λόγους (πολύ υψηλά τα ποσά).Στην ελληνική πιάτσα agents πάντως μιλάνε για 3.000.000 ευρώ καθαρές αποδοχές  συν bonus singing ως ελεύθερος!!! Τεράστιο ποσό για ελληνικό κλαμπ. Κυκλοφορεί επίσης πως στην επίτευξη της συμφωνίας διαδραμάτισε σημαντικό ρόλο και ο Μιλτιάδης Μαρινακης, όπως είχε συμβεί και στην μεταγραφή του Βρσαλικο.
Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
► Τελευταίες ειδήσεις!
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate