Μήνυμα Ολυμπιακού στους κομμένους - Ήδη στην ομάδα β’ οι πρώτοι τρεις!

Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2022

Μήνυμα Ολυμπιακού στους κομμένους - Ήδη στην ομάδα β’ οι πρώτοι τρεις!

Μήνυμα Ολυμπιακού στους κομμένους - Ήδη στην ομάδα β’ οι πρώτοι τρεις!
O Μίτσελ θέλει να δουλεύει με 24 παίκτες συν τους τερματοφύλακες. Το δήλωσε άλλωστε ανοιχτά κατά τη διάρκεια της επίσημης παρουσίασής του. Γι' αυτό, ο Ολυμπιακός δουλεύει ήδη ώστε να κάνει πράξη την επιθυμία του Ισπανού προπονητή. 
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Με την επιστροφή των διεθνών στον Ολυμπιακό θα αποχωρήσουν από την πρώτη ομάδα και άλλοι παίκτες, προκειμένου να μειωθεί ο αριθμός εκείνων που θα κάνουν προπόνηση καθημερινά στου Ρέντη, αφού ο Μίτσελ θέλει να δουλεύει με 24 παίκτες συν τους τερματοφύλακες. Το δήλωσε άλλωστε ανοιχτά κατά τη διάρκεια της επίσημης παρουσίασής του.

Ήδη στις προπονήσεις της δεύτερης ομάδας συμμετέχουν οι Ανδρούτσος, Κούτρης, Λαλά, με τον τελευταίο να μην έχει επιστρέψει στην πρώτη ομάδα ακόμα όπως αναμενόταν, παρά το δεδομένο προβληματισμό που υπάρχει στο πρόσωπο του Σίμε Βρσάλικο. Το ίδιο θα συμβεί (σ.σ. προπονήσεις με τη β' ομάδα του Ολυμπιακού) και με άλλους παίκτες, εφόσον δεν προκύψει παραχώρηση ή λύση συμβολαίου.

Όσον αφορά τον Λαλά ειδικότερα τώρα, πριν λίγες ημέρες φαινόταν ότι η κακή εικόνα του πρώην δεξιού μπακ της Ατλέτικο, Βρσάλικο, οδηγούσε τους Πειραιώτες να επαναφέρουν στο ρόστερ τον Γάλλο άσο, προκειμένου να υπάρχει αξιόπιστη εναλλακτική πίσω από τον Άβιλα. Με την έλευση Μίτσελ, ωστόσο, το θέμα έχει "παγώσει". Όπως "πάγωσαν" και οι μεταγραφές, που τελείωσαν κι επίσημα από χθες (27/9) έπειτα από σχετική απόφαση του Ισπανού τεχνικού.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
► Τελευταίες ειδήσεις!
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate